Say my name...
The Answer napisao:Premalo se ložimo na veliku pobedu, premalo. Ali šta ćeš, tak'i smo.Samo trofej el se priznaje..
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
AJMO BRACO UZET AMERE
Peja napisao: Voleo bih da Jovke upise tripl dabl do kraja sezone. Jel uspeo to neko u EL?Nikola Vujčić dva puta u dve uzastopne sezone, koliko ja znam.
Sinoc mu je malo falilo 9 8 8
Antoine napisao:Nije me mrzelo da trazim koji su to mecevi bili, u pravi si , sezona 05/06 i 06/07Peja napisao: Voleo bih da Jovke upise tripl dabl do kraja sezone. Jel uspeo to neko u EL?Nikola Vujčić dva puta u dve uzastopne sezone, koliko ja znam.
Sinoc mu je malo falilo 9 8 8
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
AJMO BRACO UZET AMERE
Peja napisao:I ja sam verovao u pobedu. Smatrao sam da ce biti nesto kao onda kad smo dobili Bajern u gostima gde su nas svi otpisali . Na pocetku top 16 sam rekao da ce Efes i Fener biti prva dva a Cedevita i Darusafaka poslednja dva tima.
Ostala 4 ce se boriti za dva mesta, ocekujem da Lokomotiva padne u formi i da spadne u rang nas Unikahe i Pao-a.
Bez obzira koliko je PAO sinoc ostavio los utisak i dalje verujem da ce oni imati dobru sezonu i da su dobar ali nekako cudan tim.
Bilo bi dobro da ovo od sinoc iskoristimo na pravi nacin sto bi znacilo da dobijemo Unikahu sledece kolo, onda ce ova pobeda imati smisla
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE