Poštar Malone napisao:Heisenberg napisao:Heisenberg napisao:Mislim da veceras imamo sansu da okrenemo ceo top 16 pobedom u Atini, Pao je dobra ekipa ali ako odigramo pametno i uz zapazene role glavnih igraca mislim da itekako imamo cemu da se nadamo, jedna ovakva pobeda nam treba da nas pokrene u top8!
Posto ste svi bili tihi na forumu danas da se i ja malo sad bahatim 
Čestitke na pobedi, a za bahaćenje, odlučiše sporedni, "nebitni", oni kojima se mora smanjiti minutaža (Lazić), onaj "loši" Štimac, "pun sebe" Jović(sa tri vrlo važne trojke, nekoliko(?) asistencija), ne znam kako ste kitili Micića. Gde bejahu ti tvoji "glavni"? Nije da provociram, ali Vi gospodo sa ovog foruma morate odlučiti da li ste za put na F4 ili za "pravljenje" igrača od Gudurića i Simanića, ovi iz kluba su odlučili da iskoriste šansu, zašto bi inače dovodili Kinsija. Ipak Radonjić ne čita forum, pa ima poverenje u Lazića i Štimca. Počinjem da sumnjam u vaše košarkaško znanje, pročitajte vaše postove unazad. Ova ekipa ima 13 kvalitetnih igrača (tu spadaju i Rebić, Tejić i Simanić), tako da ne treba nikog potcenjivati, ne znaš kada ko može da proigra... Ova pobeda je vrlo bitna, ali dug put je do Top 8, šanse su velike, biće tu svega do kraja... Još jednom iskrene čestitke i pazite ubuduće šta pišete, ili Lazić i Štimac čitaju šta se piše na forumu, pa poželili da pokažu "ko je vera, a ko..."
Ne znam da li je ovo upuceno konkretno samo meni ili svim zvezdasima na forumu, ali posto si citirao mene ponasacu se kao da se iskljucivo meni obracas.
Dakle ne mogu da pisem za druge mogu samo za sebe, sto se tice mojih kritika one se svode iskljucivo na reduciranje minutaze Lazica u korist Gudurica i to naravno i dalje mislim, naravno jeste Lazic veceras odigrao sjajno i ti si odmah resio da "sumnjas u nase kosarkasko znanje", ali to ne menja moj stav da Guduric treba da ima vise minuta i vecu ulogu od Lazica, jer da nije bilo Marka i njegove parije protiv Bajerna mi bi sada pikali Cipiripi kup kako ga neki nazvase.
Sto se tice ostalih stvari koji si naveo prosto nema veze sa mojim pisanjem pa to necu ni da komentarisem, samo bih te zamolio da se meni ne obracas ubuduce za tudje pisanije.