Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Rutinski kao sto sam i mislio..Vec tri dana tupim na poslu da se ne sekiraju,jedino sam razliku promasio..
Kinzi i Lazinjo zatvorili sve..Stimac me upropastio.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Heisenberg napisao:Mislim da veceras imamo sansu da okrenemo ceo top 16 pobedom u Atini, Pao je dobra ekipa ali ako odigramo pametno i uz zapazene role glavnih igraca mislim da itekako imamo cemu da se nadamo, jedna ovakva pobeda nam treba da nas pokrene u top8!
Posto ste svi bili tihi na forumu danas da se i ja malo sad bahatim :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Odlicno smo odigrali, Radonja sabrao dva i dva i stalno imao u petorki Jovica/Micica i Kinsija/Gudurica.
Posebno me impresionirao Kinsi sa asistencijama.
Dangubic i Stimac pokazali Djordjevicu da jos uvjek mora racunati na njih u reprezentaciji
Poslednja izmena od MileBL u Čet Jan 14, 2016 10:22 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ozbiljan smo tim. Mislim da nama tek kreće sezona jer konačno imamo ekipu s jasnim ulogama.
A Lazinjo postaje legitiman EL faktor :-D

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jovic, Lazic, Dangubic i Stimac, pa cak i malo Micic su se nalozili da se pokazu da zasluzuju da igraju u reprezentaciji i zato smo pobedili. Hvala Bogu da Miler nije igrao zadnju cetvrtinu i sto je ubacio Simonovica, jer je Miler bio ocajan.

Mile BL nemoj da se zajebavamo i da stavljamo Dangubica u rerpezentaciju. Ni u Zvezdi on nema mesta.
Korisnikov avatar
By Poštar Malone
Heisenberg napisao:
Heisenberg napisao:Mislim da veceras imamo sansu da okrenemo ceo top 16 pobedom u Atini, Pao je dobra ekipa ali ako odigramo pametno i uz zapazene role glavnih igraca mislim da itekako imamo cemu da se nadamo, jedna ovakva pobeda nam treba da nas pokrene u top8!
Posto ste svi bili tihi na forumu danas da se i ja malo sad bahatim :D
Čestitke na pobedi, a za bahaćenje, odlučiše sporedni, "nebitni", oni kojima se mora smanjiti minutaža (Lazić), onaj "loši" Štimac, "pun sebe" Jović(sa tri vrlo važne trojke, nekoliko(?) asistencija), ne znam kako ste kitili Micića. Gde bejahu ti tvoji "glavni"? Nije da provociram, ali Vi gospodo sa ovog foruma morate odlučiti da li ste za put na F4 ili za "pravljenje" igrača od Gudurića i Simanića, ovi iz kluba su odlučili da iskoriste šansu, zašto bi inače dovodili Kinsija. Ipak Radonjić ne čita forum, pa ima poverenje u Lazića i Štimca. Počinjem da sumnjam u vaše košarkaško znanje, pročitajte vaše postove unazad. Ova ekipa ima 13 kvalitetnih igrača (tu spadaju i Rebić, Tejić i Simanić), tako da ne treba nikog potcenjivati, ne znaš kada ko može da proigra... Ova pobeda je vrlo bitna, ali dug put je do Top 8, šanse su velike, biće tu svega do kraja... Još jednom iskrene čestitke i pazite ubuduće šta pišete, ili Lazić i Štimac čitaju šta se piše na forumu, pa poželili da pokažu "ko je vera, a ko..."
  • 1
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Nisam gledao utakmicu, ali što kaže Karabu,[…]