Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Mustafa potpisao ugovor do 2019-te sa Makabijem vredan 2 miliona dolara, valjda ce na ime toga da oprosti koji dolar Covicu :)
Korisnikov avatar
By niko1313
OPET U EVROLIGAŠKOM KLUBU Mekel potpisao za Makabi
OPET U EVROLIGAŠKOM KLUBU Mekel potpisao za Makabi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Malo lakše s tim epitetom Mustafa.
Nije on kriv što je došao, niti što je potpisan veliki ugovor sa njim. Naravno da će tražiti svoje zarađene novce, ako si na to Mile ciljao. Da ih je zaradio i nije, ali to nije ni bitno, mora mu se platiti i to je to.

Danas u Ljubaljni bi se trebalo pobjediti radi psihičkog povratka na pravi put, pred gostovanje kod zelenih u Atini. Iskreno, ne očekujem laku utakmicu, tek tamo pred finiš da se slome zmajčeci, i njima treba pobjeda radi što bržeg riješavanja opastanka.
niko1313 napisao:Zasto Rebic ne dobija sansu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Užasan signal za mladog igrača koji je pokazao da može da se nosi i s najboljima u Evropi. Takoreći je direktno odveo ekipu u F16 i sad ni minut ne dobija ni u ABA ligi. S druge strane, jasno mi je da se Radonjić još traži s novim rosterom, ali daj mu šansu protiv Olimpije, majku mu. Mislim da je trenutno u boljem stanju od Micića.
U padu smo forme ili bolje rečeno u zaletu s novim sastavom. Sigurno možemo bolje.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By micky
Na koliko se dobijenih utakmica igra polufinale play off ? Koliko vidim mi tesko mozemo do kraja da dodjemo na drugo mesto.Skoro da je sigurno da ce ovakav raspored prve cetiri ekipe ostati i do kraja lige kao sto je sada.
  • 1
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Nisam gledao utakmicu, ali što kaže Karabu,[…]