- Sub Jan 09, 2016 1:28 pm
Pred Radonjom je pravi domaci zadatak da uigra tim za finis sezone, sto se tice Lazica, ja mislim da je najveci problem kada on igra zajedno u petorki sa Simonom, jedno vreme je to funkcioniralo jer bukvalno nije imao ko drugi igrati ali vec sada dolazi vreme da se nesto promeni, Treba imati uvidu da su Lazic i Simon jos uvjek najcvrsci defanzivci, ne mozemo ih se odreci, bojim se da cemo imati problema sa fizicki jacim trojkama, samo njih dva to mogu braniti. Kinsi i Danguba mogu igrati na trojki ali njih bi vise cuvao za napad.
Organizaciju igre moramo krojiti oko Jovica, Micica, Kinsija, Dangubica i Gudurica, znam da sve to mrsavo izgleda ali boljih igraca nemamo, ponekad mozemo igrati sa Kinsijem i Dangubicem na trojki kako bi jos bolje napadali, sve zavisi od protivnika.
@ Lepus
sto se tice Jovica, mislim da nasi rizikuju sa njim kao sto su prosle sezone dali veliki prostor Kalinicu, mozda imaju neku plan za prodaju pa otuda toliko vjere u njega i dovodjenje slabijeg igraca na njegovu poziciju iako se vjerovatno mogao naci i bolji.
Sto se tice Stimca, mislim da su se za njega odllucili zbog u tom trenutku broja stranaca u timu, njegove cijene i slicnosti sa Cirbesom jer kontam da imaju plan ako ga implementiraju u tim da bi mogao ostati i sledecu sezonu.
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________