NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Antoine
dovlimir napisao:naletio sam na isječak Arizoninog meča: https://www.youtube.com/watch?v=Cu6XUfMNscw. ovdje Ristić djeluje jako fino. kako se on razvija?
Polako dobija vminuta, u poslednje vreme igra 20+ minuta po meču, protiv UNLV-a za 25 min imao 20 poena. Kao što rekoh odavno, sledeća sezona bi trebala biti njegova breakthrough godina.

Ko nije gledao Kansas-Oklahoma propustio je sve ono što koledž košarka može da ponudi: tri produžetka, neizvesnost, maestralnog Buddy Hielda sa 46 poena, preokreti, velika borba...
Korisnikov avatar
By dovlimir
Antoine napisao:
dovlimir napisao:naletio sam na isječak Arizoninog meča: https://www.youtube.com/watch?v=Cu6XUfMNscw. ovdje Ristić djeluje jako fino. kako se on razvija?
Polako dobija vminuta, u poslednje vreme igra 20+ minuta po meču, protiv UNLV-a za 25 min imao 20 poena. Kao što rekoh odavno, sledeća sezona bi trebala biti njegova breakthrough godina.

Ko nije gledao Kansas-Oklahoma propustio je sve ono što koledž košarka može da ponudi: tri produžetka, neizvesnost, maestralnog Buddy Hielda sa 46 poena, preokreti, velika borba...
mene baš podsjeća na starijeg Gasola. koliko bi daleko mogao da se "probije" u završnoj sezoni po tvojoj procjeni?
Korisnikov avatar
By Antoine
Zavisi od sledeće godine. Ako dobije punu slobodu, mogao bi uraditi dosta toga. Svakakve su mogućnosti, može šroći i kao Nastić i kao Vučević. Mislim da bi mogao do drafta.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Antoine napisao:Zavisi od sledeće godine. Ako dobije punu slobodu, mogao bi uraditi dosta toga. Svakakve su mogućnosti, može šroći i kao Nastić i kao Vučević. Mislim da bi mogao do drafta.
ok , hvala.
Korisnikov avatar
By skeske
Jos jedno pitanje. Da li mu je bilo bolje da je ostao u Zvezdi? Pretpostavljam da bi sada bio rezervi centar Evroligasa sa 3 EL sezone iza sebe.
Korisnikov avatar
By Antoine
skeske napisao:Jos jedno pitanje. Da li mu je bilo bolje da je ostao u Zvezdi? Pretpostavljam da bi sada bio rezervi centar Evroligasa sa 3 EL sezone iza sebe.
Ne bi on video parketa u ovakvoj Zvezdi. Tamo bar, ako ništa drugo, ima najbolje moguće uslove za individualni rad.
Korisnikov avatar
By MileBL
skeske napisao:Jos jedno pitanje. Da li mu je bilo bolje da je ostao u Zvezdi? Pretpostavljam da bi sada bio rezervi centar Evroligasa sa 3 EL sezone iza sebe.

Tesko je to oceniti, nije lose ni igrati u FMP-u kao sto je igrao Guduric, recimo svi smo mislili da su Guduricevi vrsnjaci koji igraju u Megi u prednosti nad njim, medjutim sada vidimo da je on daleko iznad njih jer se probio u ozbiljnijem sistemu.
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 230
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]