- Pon Jan 04, 2016 8:11 pm
Težak poraz, prije svega psihički.. Već nam se 3 puta dešava da gubimo utakmice poslije vođstva od preko 10 poena u posljednjij četvrtini..To nije slučajno i mora se na tome raditi..
E, izabrali smo teži put i vjerovatno gubimo prednost domaćeg terena u play-off-u ali meni se naš roster izrazito sviđa samo ako Radonjić bude složio ekipu kako treba i jasno podijelio uloge..
Treba sada naći mjesta za Kinzija, kasnije vraćati Luku, evo večeras je Gudura imao osjetno manju minutažu i to mi se ne sviđa..
Ako ih posloži kako treba ne plašim se ja ni Cedevite ni Budućnosti bez obzira što bi imali prednost domaćeg terena. Budućnost sa poroznim Kukom i Marićem na 1 i 5, Tadija je dobar kad je ligaški dio u pitanju a kada je stani-pa'ni mi smo na svojoj koži osjetili kako može da popusti pod pritiskom.
Cedevita faktički nema domaći teren i čini mi se da igra bolje na strani, nema pravog plejmejkera, možemo im sa svim igračima odgovoriti tako da me ni oni ne brinu tamo u aprilu.
Naravno ovo sve pod uslovom da ne bude nekih novih povreda, da rosteri ostanu isti..Ruku na srce nama su došli bolji igrači u odnosnu na one koji su krenuli na početku sezone, tu prije svega milim na Milera i Kinzija i tu smo imali više sreće nego pameti