Stare teme
Lucky napisao:Steta sto ce dolaskom Kinsija Guduric da bude zakinut za minutazu.
+1
I pored toga umalo da ih Gudurić počupa onom nemogućom tricom.
Dečko ima cojones.
By Moneymaker
Težak poraz, prije svega psihički.. Već nam se 3 puta dešava da gubimo utakmice poslije vođstva od preko 10 poena u posljednjij četvrtini..To nije slučajno i mora se na tome raditi..

E, izabrali smo teži put i vjerovatno gubimo prednost domaćeg terena u play-off-u ali meni se naš roster izrazito sviđa samo ako Radonjić bude složio ekipu kako treba i jasno podijelio uloge..

Treba sada naći mjesta za Kinzija, kasnije vraćati Luku, evo večeras je Gudura imao osjetno manju minutažu i to mi se ne sviđa..

Ako ih posloži kako treba ne plašim se ja ni Cedevite ni Budućnosti bez obzira što bi imali prednost domaćeg terena. Budućnost sa poroznim Kukom i Marićem na 1 i 5, Tadija je dobar kad je ligaški dio u pitanju a kada je stani-pa'ni mi smo na svojoj koži osjetili kako može da popusti pod pritiskom.
Cedevita faktički nema domaći teren i čini mi se da igra bolje na strani, nema pravog plejmejkera, možemo im sa svim igračima odgovoriti tako da me ni oni ne brinu tamo u aprilu.

Naravno ovo sve pod uslovom da ne bude nekih novih povreda, da rosteri ostanu isti..Ruku na srce nama su došli bolji igrači u odnosnu na one koji su krenuli na početku sezone, tu prije svega milim na Milera i Kinzija i tu smo imali više sreće nego pameti
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja nisam optimista, ne vidim nacin da dobijemo Cedevitu i Buducnost bez prednosti domaceg terena, oni ce sve uciniti da iskoriste priliku koja im se ukazala, imaju kontrolu nad sudijama, ne bih se iznenadio ako se dodatno igracki pojacaju, mozda jednu stepenicu mozemo preskociti, dve tesko.
Sto se tice nas, minutaza koju ima Lazic ce nas ukopati.
Korisnikov avatar
By Zex88
Posle duzeg vremena,nisam optimista ni ja.. Treci poraz kuci gde imamo dvocifrenu prednost..Trebamo izbaciti Cedevitu kod njih..A onda i Buducnost..Upitna nam je EL samo tako..
Sto se tice Gudure,mora da igra vise..Pokazao i veceras zasto..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
Ja sam apsolutno siguran da nas ne mogu izbaciti u plejofu, ni jedni ni drugi.

Ubedjen sam u kvalitet naseg tima, verujem da cemo do susreta s njima biti u daleko boljoj formi.

Lazic je veceras igrao 20 min, Guduric 10. To bih zamenio, Lazic je defanzivni specijalac kome je 10 min dovoljno a Guduric je nosilac.

+/- sa Kinzijem je +18 a sa Lazicem -20
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Valjda dve ekipe idu u Evroligu tako da ako pobedimo Cedevitu prolazimo.
Ovaj tim ima kvalitet za TOP 8 Evrolige i za finale ABA lige i ako to ne uradimo ovo ce biti najgora sezona u istoriji kluba posto smo potrosili dosta love na 20 igraca.
Korisnikov avatar
By skeske
MILOS OBILIC napisao:Valjda dve ekipe idu u Evroligu tako da ako pobedimo Cedevitu prolazimo.
Ovaj tim ima kvalitet za TOP 8 Evrolige i za finale ABA lige i ako to ne uradimo ovo ce biti najgora sezona u istoriji kluba posto smo potrosili dosta love na 20 igraca.
Ovo je za bana
  • 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 329

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]