Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Moneymaker napisao:Toma Ertel!?!?

TOMA ERTEL!?!?

T O M A E R T E L!?!? :evil: :evil:

Ovaj Kovačić je sramota za branšu, razmišljam zbog njega da ne gledam utakmicu koliko me iritira kad ga čujem
Mislim da ne greši,ali morao bi drugačije da akcentuje..Ko beše ovde parla francuski,Milica?

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Zex88 napisao:
Moneymaker napisao:Toma Ertel!?!?

TOMA ERTEL!?!?

T O M A E R T E L!?!? :evil: :evil:

Ovaj Kovačić je sramota za branšu, razmišljam zbog njega da ne gledam utakmicu koliko me iritira kad ga čujem
Mislim da ne greši,ali morao bi drugačije da akcentuje..Ko beše ovde parla francuski,Milica?

Parlam i ja malo. Jeste Toma, toliko znam. Samo je akcenat drugačiji. A Kovačić jeste promašaj kao komentator.
Inače, jako fino i jednostavno igramo.
Micić dosta dobar, pogotovo u saradnji sa Cirbesom.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Neka mi se bapuše kurca Perez i ostala govna!!!Potpuna promena kriterijuma,sve im je dozvoljeno bilo u 4/4..I sad faul nad Cirbesom..Ipored toga smo mogli dobiti,aut Jovića je jedan od ključnih trenutaka..

By deangelo
Micić je bio dobar ali mislim da nije trebao on da rešava pretposlednji napad.
U poslednjem napadu nije bio faul nad Cirbesom, ali i ne igra se na centra tri sekunde pre kraja jer se tada tesko bilo koji kontakt svira
By surda
Uh, steta! Ovakav poraz uvijek boli. Nadam se da ce ekipa odreagovati slicno kao i posle Strazbura.
Ma kaka crna kradja. Sudjenje sasvim ok. Sami smo krivi. Nepotrebni faulovi + strasno lose prve 2min 4/4.
  • 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 329

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]