Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Dangubic ce pojesti Ertela kao prosle sezone u Baskoniji, jos neko treba uhapsiti Grejndzera i oni ce puknuti bez organizacije u napadu, ako je mogla Cedevita dobiti mozemo i mi.
By horog
писало се да Звезда разговара са Голубовићем. Данас је потписао за Ређо Емилију
Korisnikov avatar
By The Answer
Danas teško gostovanje u Carigradu i poslednja utakmica u godini, veličanstvenoj godini za naš voljeni klub. Neka i sledeća i svaka naredna bude bar isto toliko uspešna.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Danas rastereceno ali svom snagom da probamo da drzimo prikljucak do zadnje cetvrtine i onda nam se otvara sansa!
Neka se momci pobiju muski i ja sam zadovoljan, Cedevita je mogla sto ne mozemo i mi, treba verovati...
Korisnikov avatar
By skeske
Tesko ce biti danas... Efes nam moze uzeti pik i onda smo ostavljeni na lutriji suta koji nikad nije siguran i nije konstanta kroz citavu utakmicu. Ali sa druge strane, ne odgovaramo ni mi njima, nasi bekovi su agresivni i istuce Ertela sto ce im biti veliki problem. Ako ga zatvorimo rastu nam sanse jer njihovu unutrasnji igraci zavise od bekova. Vidjecemo, sanse su male ali postoje, naucili smo ove sezone da mozemo pobijediti kad je tesko, pavili smo vece senzacije tako da idemo jako pa sta bude!
Korisnikov avatar
By Lepus
Kao i na svim gostovanjima ovog tipa, ljudski je nadati se. Probati zaustaviti Heurtel-a, kao i Sarica kao pomocnog kreatora u petorci. Dalje, sta bude. Sa druge strane, oni imaju 46,6% suta za tri.

Jedino sam siguran da niko od @MileBL-a ne bi bio srecniji da mi uzmemo veceras. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Dangu ne Ertela,stari su oni znanci. Ne smemo lose rotirati,isprangijace nas samo tako.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
Sa srecom celom timu u top16, da zabelezimo sto vise pobeda i da pokusamo da napravimo iskorak u odnosu na proslu godinu sto bi znacilo da odemo u top 8.
Po meni to nije nerealno, vidim nas u nekom krugu od 4 ekipe koje ce biti poredjane od 3-6 mesta..
Prve dve po meni su Efes i Fener, poslednje dve Darusafaka i Cedevita.

Veceras potpuno rastereceno, Efes je favorit grupe a jos igramo na njihovom terenu. Dakle nista ne mozemo izgubiti a mozemo mnogo dobiti.

Efes igra na veliki broj poena, vec sam ih ishvalio sto puta na temi EL, tako da ni sam ne znam kako im se suprotstaviti, napadacki smo daleko od njih, a ni defanzivno nismo blizu trenutno, jer smo ostali bez Tomsona koji je bio dobar defanzivno a Kinzi jos ne igra.

Kako god, neka daju sto odsto sebe pa mozda nas i Duda pusti :D
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 329

Ја одвратнију екипу од Панате нисам видео дуго год[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]