Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Ovako kaze Vasilije
"Doživeo sam veliku čast i zadovoljstvo da ću konačno igrati za klub za koji navijam odmalena. Malo mi je žao što je ovaj trenutak, koji je za mene važan, kada sam konačno stigao u Crvenu zvezdu, pokvaren dezinformacijom koja se pojavila na pojedinim inostranim sajtovima.I pored toga što to nikada nisam rekao, izvinjavam se navijačima i razumem njihove reakcije i nezadovoljstvo, koje su izazvane nečim što je neistina. Samo želim, da se što pre uklopim, da zaigram na svom nivou, i da svi zajedno napravimo što bolji rezultat u svim takmičenjima, i da doživim još nešto, o čemu maštam još kao dečak, da podižem pehare kao igrač Crvene zvezde Telekom" - See more at: http://www.kkcrvenazvezda.rs/vasilije-m ... lk0Nn.dpuf
Dobro nam dosao :)
Korisnikov avatar
By The Answer
Evroliga utorkom, sjajno :)

Naš voljeni klub počinje još jednu top 16 kampanju, drugu u 3 godine, naše je da se nadamo da možemo stepenik više. Sastav grupe nam daje pravo na nadu da je borba moguća. Efes, Fener i Loko će verovatno biti tri ekipe.

Pa sledeće godine, na F4 Slika

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
ULTRA KOŠARKA napisao:Lary o Bannon legenda, meni najdraži stranac koji je u Zvezdi igrao.
Zekse de prokopaj sastav te godine živ bio.
Jeretin Milošević, Subotić, Mišanović , Dragojlović , Gurović , Vitkovac, Radivojević , Antić , Henderson , Raičević , O'Benon .
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo i zvanicno.. Oprastamo ruznu proslost ako bude bolji od Rajana..

http://www.kkcrvenazvezda.rs/terens-kin ... -2015.html
By Moneymaker
Zex88 napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:Lary o Bannon legenda, meni najdraži stranac koji je u Zvezdi igrao.
Zekse de prokopaj sastav te godine živ bio.
Jeretin Milošević, Subotić, Mišanović , Dragojlović , Gurović , Vitkovac, Radivojević , Antić , Henderson , Raičević , O'Benon .

Ne mogu da se sjetim koje tačno godine, mrzi me da guglam, finalni turnir kupa u Pioniru..

Tada je još u dvorani bilo pola-pola što se tiče navijača, polufinale kupa, igramo mi i KKP..O'Benon daje trojku negdje blizu zapisničkog stola,kod Partizanove klupe, tu u blizini stoji DV..Delirijum na crveno-beloj strani tribini..Tada je Antić odigrao vrhunsku odbranu na Milojeviću, dobijamo KKP i Hemofarm u finalu i osvajamo kup..

Nedostaju mi ta vremena.. Nadam se da će se KKP izdići iznad trenutne situacije i da ćemo opet igrati takve utakmice
Korisnikov avatar
By Zex88
2006 ako ne gresim..A ta trojka ima na yt..:-)
Nego za koje pare je igrao TK u Partizanu? :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By dovlimir
Mislim da Zvezda sada ima jači tim nego prošle godine. Jović, Cirbes, Miler, Kinsi, Micić, Dangubić, Gudurić... možete do top 8, zašto da ne?
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja mislim, ma šta mislim, siguran sam i smem ovde da se opkladim sa bilo kim u bilo šta da ćemo ili proći grupu ili nećemo!

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 329

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]