Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Mozda je ovako bolje, sada je sigurno jeftiniji nego pre godinu i po, nekako se poklapaju momenti Zvezdi i Micicu za novi pocetak, nama u pronalazenju odgovarajuceg pleja, njemu u pronalazenju kluba za potpunu igracku afirmaciju.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakva ekipa.. :D
Slika
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ove sezone smo bas tumbali ali cini mi se da ce sve to ipak ispadne dobro na kraju, posebno mi se svidja potencijalna ekipa za sledecu sezonu:
1. Micic, Rebic
2. Guduric, Aranitovic
3. Dangubic
4. Luka, Tejic, Simanic
5. Nastic
Po meni ovih 9 ce biti dogodine plus tri stranca.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav je Nastic potencijal kad ove sezone i ne igra ?
Ne bi iblo lose da ostavimo i Simonovica. A mozda ne bi bilo lose da Aranitovic ostane jos jednu sezonu u Megi i bude njen glavni igrac. Ja se nadam i ostanku Jovica jer decko ako ode u inostranstvo nigde nece biti prvi plej. Nema on sut za bolju ekipu od Zvezde. Ne verujem da sad ima veliku platu, a mogli bi da mu ponudimo naprimer 200 000 evra da ostane kod nas.

Jovic, Micic, Rebic
Guduric, Bek
Simonovic, Dangubic ako bude napredovao
Mitrovic, Simanic
Centar poenter, Centar atleta dominantan skakac

Eventualno jedan kombo bek umesto Jovica ako ode. Ako ode i Simonovic treba nam i krilo.
Mozda ne bi bilo lose dati Tejica zauvek, a Aranitovica na pozajmicu u Megu, a oni da nam daju Luvalua ili Zagorca.
Korisnikov avatar
By Peja
Micic izjavio da hoce da se vrati u Bajen na leto, a Marko Pesic u fazonu kod nas nema mesta pa nek malo razigra u zvezdi pa nek dodje..kao da smo mi losiji a ispali su od nas...nek se gone sva trojica, ukljucujuci i Miska
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Hodajućoj bolnici je bolje da je ćutio oko povratka u Bajern, sad može biti pljuvan ukoliko ne pokaže ništa, pljuvan sa tribina. Kako mu ljubitelj gela i legenda nisu sugerisali kad daje izjave da mora više puta promućkati glavom.
Cijenim da je ovo neki dogovor i da će on potpisati ugovor na 3-4 godine preko ljeta, vjerujem da su i Pešići imali prste u dogovoru. U ovoj će priči neko biti jeban....
Korisnikov avatar
By Zex88
Posle saznanja da je ovo samo pozajmica..Micic nema sta da trazi ovde.. Da ga forsiramo pola godine da bi se on sto pre vratio..Ma moze da sanja..Reba drugi plej!!!

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Slazem se napisanim vezano za Micica, kao prvo pozajmica je vrlo los potez za klub, kao drugo posle ove nadmene izjave klinca kome je ocigledno ispod casti da igra za domaci tim i pored toga sto je u top16 i koji stavlja Bayern iznad Zvezde koja je u ovom trenutku bolji klub, sto i govore rezultati, moze slobodno da odleprsa odakle je i dosao.
Korisnikov avatar
By Zex88
Bolje je da je onaj nemac pojma vracen u tim nego sto smo ovo uradili. Jbt treceg pleja Bajerna smo doveli za top16,da se on malo razigra i da se vrati u Svabiju..Nek mi se napase..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim[…]