Stare teme
By surda
SinisaBL napisao:kakve se sve nebuloze pišu po novinama ovih dana.
Istrazivacko novinarstvo. Istrazujes ko bi mogao mijenjati klub pa pogadjas ko bi mogao doci/otici :D
Elem, ako ce neko dolaziti neko mora i otici. Cak je i tada je pitanje koliko je to finansijski dopustivo. Nadam se da znaju sta rade :)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto se tice oko male minutaze za Vilijamsa slazem se da je igrao malo. Realno decko nije o formi, ali glupo je da on igra samo desetak minuta, a da Tomson igra preko 20 minuta, a Simonovic preko 30. Naravno ne igraju iste pozicije, ali su Jovic i Vilijams mogli biti i zajedno na parketu, a onda bi i minutaza Tomsona i Simonovica bila manja. Moglo je to bolje da se rasporedi.
Sto se tice naseg domaceg pleja bolja opcija je Jaramaz, mada verovatno i skuplja opcija od Micica jer je za njega potrebno obestecenje. Micic je trenutno solidna igrac, ali sa poluljanjim samopouzdanjem. Bio je veliki talenat, sto nije pokazao u Bajernu ove sezone, dok je prosle bio solidan s obzirom da mu je to bila prva sezona van Srbije. Mozda ce mu pun Pionir i Arena povratiti samopouzdanje.
Ako se pored Micica dovede jedan dobar bek ili krilo i jedan visoki igrac po mogucstvu da igra i 4 i 5 onda smo dobro odradili ovaj prelazni rok.
Korisnikov avatar
By Gale
Pfuu, ovo je već stvarno...Ko u horor- filmu, ne zna se ko će da dočeka jutro. Čini mi se da ne postoji ugao posmatranja koji bi opravdao ulogu stručnog štaba u svemu tome. Sofokle, Mekel, sada Dženkins ...Šta su radili, koj' moj? Jednako je loše ako se stručni štab uopšte nije pitao ( tj. imao samo savetodavnu ulogu, a stvar sekao neko drugi). Što mi deluje kao bliže istini.

Inače, ne uspevam da ispratim šta je sa Nastićem, povreda, neka kazna, ili nezadovoljstvo igrama? Tompson je isto sporan...To je baš dosta promašaja za jednu sezonu.

Još pre dolaska Kvinsija Milera i afirmacije Gudurića, Texxx mi reče u jednoj prepisci da ga ovogodišnja Zvezda dosta podseća na vremena Vlade Jovanovića: Skup i preskup tim, a - u to vreme - dosta tragična igra. U međuvremenu se igra popravila, ali mislim da osnovna poenta stoji, i da ćete se tek hvatati za glavu zbog ove vrteške igrača. Rezultati su vam dobri, istina, ali vam se dosta i posrećilo sa manjkom konkurencije u ABA.

Meni bi najzanimljivije bilo da dođe Micić, jer ću navijati za karijeru tog dečka kao što sam navijao i za Tepićevu ili Aleksandrovljevu. Ali, van tog momenta, mislim da je on, iako mlad ( ima tek 21 godinu) promašena investicija. Kao da je fizički sasvim istrošen, kao neki krepki 34-godišnjak, eto tako mi izgleda.
Korisnikov avatar
By self-thought man
MILOS OBILIC napisao:Sto se tice oko male minutaze za Vilijamsa slazem se da je igrao malo. Realno decko nije o formi, ali glupo je da on igra samo desetak minuta, a da Tomson igra preko 20 minuta, a Simonovic preko 30. Naravno ne igraju iste pozicije, ali su Jovic i Vilijams mogli biti i zajedno na parketu, a onda bi i minutaza Tomsona i Simonovica bila manja. Moglo je to bolje da se rasporedi.
Obzirom da se vratio kad se vratio (dakle, najbitnije utakmice za top16 i vec prilicno tesko dostizno prvo mesto u ABA) kad je to trebalo da dobije vecu minutazu? Kad je to bilo dovoljno vremena da udje u takmicarsku formu a da se uzgred ne kockamo s prolecem u EL i izuzetno bitnim tekmama u ABA? Radonjic nije nista pogresio, Markus je prvi izlazak na teren odigrao sasvim korektno a onda je sve vise ulazio u kanal, a situacija je postajala sve kompleksnija. Realno, i Rebic je u tim trenucima bio bolja backup varijanta i to je nazalost morao da prihvati i da razume poziciju kluba. Tako da, ako je zaista razlog nezadovoljstvo minutazom, trebalo je da istrpi i da se postepeno dize. Sve drugo bi bilo pogubno za klub. Sto se tice Tomsona, ocigledno je da su trud i odnos na treningu (kao i odlicna odbrana) presudni za njegovu minutazu, i s pravom se ocekivalo da ce ga u jednom trenutku krenuti u ofanzivnim zadacima. O Simonovicu necu ni da govorim, momak je zajedno s Milerom jedini PUN pogodak ove sezone u dolascima/povratcima u klub, da nije imao sijaset suterskih veceri ko zna gde bi bili na danasnji dan.
Gale napisao:Rezultati su vam dobri, istina, ali vam se dosta i posrećilo sa manjkom konkurencije u ABA.
Izvini, a sta nam se to posrecilo? Pa mi imamo 4 poraza, realno to je brojka koja opisuje mnogo toga. Ne vidim da je manjak konkurencije bitno uticao na izvesne pobede i egal zavrsnice, to je takodje do Radonjicevog iskustva na kome je prethodnih sezona cesto bolno padao.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ABA liga je nikada smesnija to stoji. Ali rezultati Zvezde su jednaki jacini tima s tim da smo mogli imati i koju pobedu vise u ABA ligi.

Vilijams je protiv Bajerna igrao samo 9 minuta, a mogao je igrati i vise. Protiv Buducnosti samo 6 minuta. Morao je da igra vise.
Korisnikov avatar
By self-thought man
I to je bilo previse. To su one utakmice u kojima je morao da ima i manju minutazu, pa neka je cekao Sutjesku, KKP, Igokeu za vise minuta. Ispravna odluka Radonjica.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
The Answer napisao:VASA! Čova u OKO.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
#drzavni_projekat :P

Necu vise, obecavam ;)
Korisnikov avatar
By Peja
Vasa u intervju pred Zvezdu bas kaze

Можда људи помисле кад виде да не играм да сам стагнирао, али ја се кошаркашки много боље осећам него пре доласка у Бајерн. Напредовао сам у одбрани, физички, у организацији игре, једино што немам могућност да то и покажем. Морам да будем стрпљив

Ako je ovo tacno, onda bi nam bas dobro legao, ali ja ga ipak, najvise zbog sklonosti povredama ne bih dovodio a imamo paklen ritam
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim[…]