- Pet Dec 25, 2015 4:32 pm
Pfuu, ovo je već stvarno...Ko u horor- filmu, ne zna se ko će da dočeka jutro. Čini mi se da ne postoji ugao posmatranja koji bi opravdao ulogu stručnog štaba u svemu tome. Sofokle, Mekel, sada Dženkins ...Šta su radili, koj' moj? Jednako je loše ako se stručni štab uopšte nije pitao ( tj. imao samo savetodavnu ulogu, a stvar sekao neko drugi). Što mi deluje kao bliže istini.
Inače, ne uspevam da ispratim šta je sa Nastićem, povreda, neka kazna, ili nezadovoljstvo igrama? Tompson je isto sporan...To je baš dosta promašaja za jednu sezonu.
Još pre dolaska Kvinsija Milera i afirmacije Gudurića, Texxx mi reče u jednoj prepisci da ga ovogodišnja Zvezda dosta podseća na vremena Vlade Jovanovića: Skup i preskup tim, a - u to vreme - dosta tragična igra. U međuvremenu se igra popravila, ali mislim da osnovna poenta stoji, i da ćete se tek hvatati za glavu zbog ove vrteške igrača. Rezultati su vam dobri, istina, ali vam se dosta i posrećilo sa manjkom konkurencije u ABA.
Meni bi najzanimljivije bilo da dođe Micić, jer ću navijati za karijeru tog dečka kao što sam navijao i za Tepićevu ili Aleksandrovljevu. Ali, van tog momenta, mislim da je on, iako mlad ( ima tek 21 godinu) promašena investicija. Kao da je fizički sasvim istrošen, kao neki krepki 34-godišnjak, eto tako mi izgleda.