Stare teme
Korisnikov avatar
By self-thought man
Pa sta je u pitanju? Ako nije napravio prekrsaj, zbog cega nije izdato saopstenje koje bi bilo u njegovom interesu da se eventualno abolira od bilo kakve negativne price? Ako nema prekrsaja, vec je sve napravljeno u kontekstu izmena planova strucnog staba u vezi igrackog kadra, zbog cega mu nije ucinjena usluga i izdato saopstenje koje nece uticati na njegovu daljnju karijeru? Ako se, pak, radi o nekim licnim razlozima zbog kojih nije mogao da nastavi da igra za nas, zbog cega mu ni u tom slucaju nije pomognuto da se izbegnu nagadjanja i 99% javnosti prica da je pao na testu? Opet, iz kluba stizu info da se covek pojavio juce u Pioniru ali mu je Radonjic rekao da ne racuna na njega i da moze da ide? Mnogo toga je potpuno neogicno, pre svega ako je tacko to sto govoris.
Korisnikov avatar
By self-thought man
Evo sad se prica s vise strana da je problem ispao s Radonjicem, zamerke oko minutaze i nedovoljnog rada na treninzima?? jebena misterija

A vidim da b92 prenosi da je izgleda jr reynolds novo ime? Ne znam kome je ovaj pao na pamet, ali su mu veoma slabe ovogodisnje reference u zelenoj gori, mada je kidao u par navrata u Podgorici prosle sezone. Moze podgoricanin nesto da kaze? Svakako bih ga pre birao nego Micica, mada mi seni ovo ne cini kao velika sreca
Korisnikov avatar
By Zex88
Po mojim informacijama,Markus je tražio sastanak sa Čovićem,nezadovoljan minutažom. Dobio je odg,da je Jović trenutno mnogo bolji od njega i da on ne pruža ni približno kao prošle godine. Markus je tvrdio da ne pruža jer je novi tim i jer nema minuta na terenu..Uglavnom,epilog,Markus će nas tužiti,duguje mu se 90k iz prošle+plate iz ove.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By self-thought man
I jedno i drugo stoji. Treba mu vremena a s druge strane Jovic je izrastao u odlican materijal i mnogo je bolji oslonac timu. Nek' ga puse i covic i markus, onako u paketu.
By podgorica
Usao sam cim sam cuo za JRa , ne postoji navijac Buducnosti koji ove godine nije prizeljkivao JRa posle ispadanja Zielone Gore i povrede Dzozefa , ali nazalost mi smo doveli lika od 34 godine koji je ove god bio penzioner... Reynolds je u PG ostavio ogroman utisak , vazio je za dobrog sutera , igraca koji umije da povuce , lidera u pravom smislu , i sto je najbitnije igrac koji zna da osvaja titule a to je mnogo bitno... Moje misljenje je da je on najbolji stranac u PG u proteklih 6-7 godina... Combo bek 1-2 , voli loptu da ima u rukama , znaci nije klasican spot up suter , zna da kreira sam sebi , malo manje za druge , i sto je bitno muda do poda... I vama , a tek nama bi legao kao budali samar , ja se jos nadam da nece on kod vas :)
By podgorica
Stvarno nisam ispratio to , sem mec protiv PAO kuci , imao je malu minutazu i nikakvu rolu , s tim da iako iskusan nikad nije igrao EL zato je i posao u ZG , ali vjerovatno da se tamo nije snasao , nije mogao kosarku zaboravit..
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Gurden.. :D
  • 1
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]