Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
Golubović bi bio odličan, ako bi ga uzeli. Još više bi vam rasteretio centarsku liniju. Onda vam Nastić stvarno ne treba. Dobro je izgledao protiv vas, mislim na Golubovića.
By SinisaBL
koja rašomonijada. radonjić uopšte nije izjavio da je markus dobio otkaz. famozni portal koji je to prvi objavio povukao je vijest. znači, nije otpušten niko i još niko nije potpisao.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ako već Markusa menjaju,nadam se da će biti zamenjen Jaramazom mlađim,a ne Vasom..Neka on ide u Megu..

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
self-thought man napisao:Ja u Vasu ne verujem po onom u sta se pretvorio otkako je otisao iz mege, a jos vise mi ide na kurac sama pomisao sta ce da prica ako dodje, kao 'veliki klub, evroliga, stara zelja' itd itd... a zapravo stoji da mu mi spasavamo karijeru, jer sve ide u tom pravcu. Kako je krenuo, max. karijere ce mu biti nivo Lucica, a mogao je mnogo vise. Koliko znam, mi smo onomad sve i svasta pokusavali s njim al' je decko imao vece apetite, i to je skroz legitimno, slazem se. Al' mi vec skace pritisak na nadolazecu pricu. Daj Boze da je sve samo klasicna patka i da nema nista od toga. Ne treba nam, i ako je on jedini izbor/opcija, onda je bolje da se zabavimo mladjim kadrovima koje jednom moramo da ubacimo u ozbiljnu kosarku.

@oblilic
povredjeni nisu promasaj vec su povredjeni.
Dangubic je promasaj.Solidan u odbrani, a u napadu gori od Lazica.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Zex88 napisao:Ako već Markusa menjaju,nadam se da će biti zamenjen Jaramazom mlađim,a ne Vasom..Neka on ide u Megu..

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
I meni je mali Jaramaz velika zelja ali bojim se da to nije realno, ironicno on je sada u poziciji u kojoj je bio Micic pre odlaska u Bayern.
A sto se tice Vase mislim da bi mi njemu oziveli karijeru, tacnije siguran sam, ne bi naravno odmah to izgledalo dobro, ali bi dogodine imali dva domaca perspektivna pleja jer Jovic skoro sigurno ide, a verujem da Micic moze da dostigne odredjeni nivo koji je visi od onog na kom je bio u Megi.
Istina nama ovom eventualnom rokadom drasticno padaju sanse u Evroligi jer Markus i Vasa su trenutno neuporedivo mislim da bi bilo uzbuljivo gledati na pleju samo domace mlade igrace bez stranca, njima dodas Gudurica, Dangubica, Mitrovica, Tejica, Simanica itd... i eto necega sto je licno moja velika zelja, da peglamo sa nasom decom i da od njih pravimo igrace, to je bar za mene sladje od gomile stranaca pa makar i po cenu malo slabijeg rezultata.
Korisnikov avatar
By self-thought man
MILOS OBILIC napisao:Dangubic je promasaj.Solidan u odbrani, a u napadu gori od Lazica.
Dangubic i Jovic su prosle godine bili apsolutni egal po prikazanom, a ove sezone smo videli koliko je Jovic napredovao i koliko se formirao u ozbiljnog igraca. Nisam primetio bilo kakvu prednost na strani Jovica na konto koje je moglo da se pretpostavi njegova ovosezonska uloga, pa je korektno makar pruziti istu priliku Dangubicu koji se tek sada vratio nakon duze pauze. Vremena ima, videcemo. A to da je gori od Lazica u napadu, to ti pricaj nekom drugom. Ono sto nas dragi Lazinjo pokazuje u napadu (a ja bih mu ponudio dozivotni ugovor, koliko mi je drag i bitan u timu, i koliko volim njegovu odbranu!) je ravno Daloovom ucinku, znaci bolje je da se skloni sa strane ili da ne prelazi centar parketa. Kad bi postojao stoper u kosarci...
Uzgred, Danguba je danas bio i vise nego dobar, siguran sut sa distance, ja sam prezadovoljan!
Korisnikov avatar
By Zex88
Vasa se potpuno pogubio kad je Bajern igrao protiv nas.. Nemamo pleja u mladjim kategorijama,zato i trazimo nekog ko bi mogao da bude rezervni u narednom periodu.. Jaramaz mi deluje kao mnogo bolja opcija nego Vasa,brzi,skocniji,bolji defanzivac,nema mozda kreaciju kao Vasa,ali je sve drugo na njegovoj strani..
Jovic ce biti nasa zlatna koka ovo leto..
Korisnikov avatar
By Zex88
Malo sam se raspitivao oko Markusa..Nije on pocinio nikakav prekrsaj..
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]