sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
self-thought man napisao:Ja u Vasu ne verujem po onom u sta se pretvorio otkako je otisao iz mege, a jos vise mi ide na kurac sama pomisao sta ce da prica ako dodje, kao 'veliki klub, evroliga, stara zelja' itd itd... a zapravo stoji da mu mi spasavamo karijeru, jer sve ide u tom pravcu. Kako je krenuo, max. karijere ce mu biti nivo Lucica, a mogao je mnogo vise. Koliko znam, mi smo onomad sve i svasta pokusavali s njim al' je decko imao vece apetite, i to je skroz legitimno, slazem se. Al' mi vec skace pritisak na nadolazecu pricu. Daj Boze da je sve samo klasicna patka i da nema nista od toga. Ne treba nam, i ako je on jedini izbor/opcija, onda je bolje da se zabavimo mladjim kadrovima koje jednom moramo da ubacimo u ozbiljnu kosarku.Dangubic je promasaj.Solidan u odbrani, a u napadu gori od Lazica.
@oblilic
povredjeni nisu promasaj vec su povredjeni.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Zex88 napisao:Ako već Markusa menjaju,nadam se da će biti zamenjen Jaramazom mlađim,a ne Vasom..Neka on ide u Megu..I meni je mali Jaramaz velika zelja ali bojim se da to nije realno, ironicno on je sada u poziciji u kojoj je bio Micic pre odlaska u Bayern.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Say my name...
MILOS OBILIC napisao:Dangubic je promasaj.Solidan u odbrani, a u napadu gori od Lazica.Dangubic i Jovic su prosle godine bili apsolutni egal po prikazanom, a ove sezone smo videli koliko je Jovic napredovao i koliko se formirao u ozbiljnog igraca. Nisam primetio bilo kakvu prednost na strani Jovica na konto koje je moglo da se pretpostavi njegova ovosezonska uloga, pa je korektno makar pruziti istu priliku Dangubicu koji se tek sada vratio nakon duze pauze. Vremena ima, videcemo. A to da je gori od Lazica u napadu, to ti pricaj nekom drugom. Ono sto nas dragi Lazinjo pokazuje u napadu (a ja bih mu ponudio dozivotni ugovor, koliko mi je drag i bitan u timu, i koliko volim njegovu odbranu!) je ravno Daloovom ucinku, znaci bolje je da se skloni sa strane ili da ne prelazi centar parketa. Kad bi postojao stoper u kosarci...
"Srećom, iza mene je život proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, zaboravio pakao (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje - kaže Brčaninović."
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]