Stare teme
Korisnikov avatar
By self-thought man
I idiot bi znao da je Markusu potrebno vreme za ozbiljnu kosarku nakon tolike pauze, tesko da je zdravo razmisljanje da klub nije mogao da ga ceka vise od 20 dana. Teska budalastina ako je tako, verujem da se ne radi o tome. Ako je istina za Micica onda ne znam da l' oni gledaju momka koji se bukvalno raspada?? E sad, ako je vec istina za Markusa, trebalo bi da imaju dobar back-up, mada je ova godina potpuni krah s transferima, izuzev naravno `Milera. Znacemo deo za koji minut.
Korisnikov avatar
By self-thought man
e da, hvala kurcu na Dangubi, konacno nesto.
Korisnikov avatar
By The Answer
Pustili su priču o pušing defektu. Mada ne znam da li da verujem, to je jedina logičn priča koju bi narod popušio i rekao- a pa onda dobro.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vasilije Micic je presmesan u odbrani, a u napadu je brz kao baba od 80 godina koju je stegao isijas. Sut promenljiv. Ne dao Bog da dodje u Zvezdu.

Ove sezone mi imamo pola tima koji nista ne pokazuje ili je cak u Zvezdi, a cas ide iz Zvezde. Jedini dostojni su ove sezone Jovic, Guduric, Simonovic, Miler, Cirbes, a Lazic obavlja svoj deo posla, ali ne napreduje i ajde da kazemo Stimac se video na par utakmica, ali sam ocekivao da bude i bolji i da ima malo vecu minutazu u EL i mali Rebic je obavio svoj deo posla.
Sofo i Mekel najureni iz kluba, Nastic ne igra, Tejic ne napreduje i igra ocajno ne znam sto je u timu pored Simanica, Tomson promasaj, Vilijams odigrao jedna mec solidno posle toga sve uzasno, Dangubic povredjen, Mitrovic povredjen.
Korisnikov avatar
By self-thought man
Naveo si samo pojacanja i Tejica, ne znam gde je tu pola tima?
Korisnikov avatar
By micky
Bravo za potez uprave,"strucnjake" koji se smejali i za Stimca i omalovazavali njegovo dovodjenje ne treba obracati paznju,narucito ako te negativne stvari dolaze sa suprotne strane bolje da gledaju svoju ekipu.Vilijams decko nije tu samo 20 dana nego mnogo ranije i pristo je nezainteresovan,o njemu sve naj ali mora da bude profesionalac.Kad smo doveli Jovica opet je bilo gde ovog nadjoste,ja verujem u Vasu i zelim mu dobrodoslicu u najbolji klub na Balkanu !
Poslednja izmena od micky u Čet Dec 24, 2015 5:35 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa gde ces vise od toga covece ? Mekel, Tomson, Sofo, sada i Vilijams, Nastic i Tejic. 6 igraca + 2 povredjena od cega se sada Danguba Nocguba vraca na teren.
Korisnikov avatar
By The Answer
Prosto da vam da čovek klub da ga vodite na neko vreme :) Al ne daju majku im, sebičnjare.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By self-thought man
Ja u Vasu ne verujem po onom u sta se pretvorio otkako je otisao iz mege, a jos vise mi ide na kurac sama pomisao sta ce da prica ako dodje, kao 'veliki klub, evroliga, stara zelja' itd itd... a zapravo stoji da mu mi spasavamo karijeru, jer sve ide u tom pravcu. Kako je krenuo, max. karijere ce mu biti nivo Lucica, a mogao je mnogo vise. Koliko znam, mi smo onomad sve i svasta pokusavali s njim al' je decko imao vece apetite, i to je skroz legitimno, slazem se. Al' mi vec skace pritisak na nadolazecu pricu. Daj Boze da je sve samo klasicna patka i da nema nista od toga. Ne treba nam, i ako je on jedini izbor/opcija, onda je bolje da se zabavimo mladjim kadrovima koje jednom moramo da ubacimo u ozbiljnu kosarku.

@oblilic
povredjeni nisu promasaj vec su povredjeni.
  • 1
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]