Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao:Bili smo umorni i pre početka meča.. Mi smo faktički najbitniju utakmicu završili u subotu i odmah let za Pg i meč sa Budućnosti. Mi smo se vratili u 2/4,problem je što glavni igrači Jović,Miler i Cirbes umorni i nisu mogli da povuku..
Gudura je majstor, Tompson je idiot..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Sta je sad? Bio je dobar.
Korisnikov avatar
By Zex88
U drugom poluvremenu je sjebao čistu kontru kada je umesto da ide da položi odlučio da vrati Kuku,a onda je bacio ciglu sa trojke(treba li napomenuti da je bio sam kao duh) i onda se sakrio ponovo..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Gale
I naravno, taman kada sam konstatovao da Zvezda sa Kvinsijem prebacuje 60p, ona - sa sve njim u sastavu - jedva dobaci do 50. Kuku po Zvezdu i dvaput kuku po moju teoriju..
Korisnikov avatar
By self-thought man
Ja sam ocekivao da je i realno da nas sacekaju najbolje moguce spremni, kao sto sam i ocekivao nasu psihofozicku istrosenost u dovoljnoj meri da ne mozemo da iznesemo ovu tekmu. Sve jasno. Ako nam pride sut bude katastrofalan a glavna figura tima Cirbes odigra najlosiju partiju sezone, tesko je nadati se bilo cemu. Ono sto mi je drago jeste da je Guduric jos jednom pokazao da ce uskoro postati nosioc nase igre i da je decko velika nada srpske kosarke, bez pogovora. A ono sto mi nije jasno jeste nas Tadija koji je veceras ocigledno imao neki poseban motiv za, malo je reci, neshvatljivo ponasanje tokom citave tekme, pocevsi od namernog udaranja laktom Jovica pa do totalne euforije pri pojedinim poenima, kao da je godinama igrao za najveceg rivala a mi ga pljuvali na sve strane, kao da nije tolike godine proveo kod nas , svom maticnom klubu, a mi mu skandirali, voleli ga i kad mu nije i kad mu je islo, na kraju kao i da se nije onomad odrekao novca koji smo mu dugovali?! Nije mi jebeno jasno. Iskreno se nadam da ce naredni put u Pioniru doziveti ono sto i jedino zasluzuje posle ovoga veceras, a zna se sta.
Korisnikov avatar
By self-thought man
E, da, i Tejic...Sta se s tim momkom desava, nije mi jasno. Njemu prvo treba dobar psihoterapeut pa onda trening.
Korisnikov avatar
By Zex88
Uf,malo je ljudi Tadiju podržavalo,pogotovo u drugom mandatu,kako su ga ono nazivali,Tragija?
Da je preterao,jeste,ali veće poštovanje je imao Lipovij..

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By self-thought man
Ma nije meni tesko koliko mi je cudno? Vidim na neki drugim forumima ljudi kazu -'ko je upucen zna zbog cega'. Ja nisam, tako da sam bas iznenadjen. Ako neko drugi zna razlog, bas me interesuje. Videlo se da mu je bas stalo da nam se najebe majke, ne zbog toga sto je ocekivano da kao profesionalac da sve od sebe za pobedu svog tima vec zbog nacina na koji je proslavljao i bio nalozen citavu tekmu. Ono dizanje ruku prema publici, u fazonu -'ajmo bre, ajmo', ne bih nikad ocekivao. Da je udario Jovica zbog ko zna kojih licnih razmirica, i to bi nekako razumeo. Da ima neki problem s Radonjom, i to bi mi bilo jasno. Sa Covicem, bilo kojim relevantnom fugurom kluba, sve jasno. Ali ne ides do kraja protiv kluba u kome si proveo 7 godina, jednostavno ne ide tako. Nije nekako normalno, suvise je cudno, apsolutno neprihvatljivo.
@zex ljudi uglavnom imaju malo blazi odnos prema strancima, nekako mi je to i realno. Nova sredina, vise razumevanja za lose partije, izvesno postovanje zbog dolaska u nas klub (iako je retka iskljuciva zelja pojedinca, vec suste okolnosti), pa sve to ne treba toliko da cudi. Mekel je mozda jedini stranac koji je dozivljavao malo vise povika i zvizdanja, ali i to je bilo sa nekom merom. Vidi Tompsona, a jebo te seti se i Daloa u KKP, mozda podsmesi ali to je gotovo sve. Ja licno Tadiji nisam nikad zvizdao a bilo je perioda da je bio teska kesa, niti moji drugari, sta znam... Na kraju krajeva, kad se voli jedan klub, voli se kao simbol a ne zbog toga ko je na tribinama. Karakteri su razliciti, sve je prolazno, ali istorija i simbol ostaju (dobro, ne bas i grb i adresa, ipak da ne preterujemo. Ime takodje. Tj. dva imena. )
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Mene ovaj poraz uopste nije iznenadio niti nesto mnogo tugujem, prosto u PG je iznenadjenje kada pobedis, pa mislim da je i KKP u svojoj F4 sezoni tamo izgubio tako da opusteno, ja smatram da smo mi najbolja ekipa u ligi i to cemo i da pokazemo u plej ofu tako da samo opusteno, plus dosta njih zaboravlja da nismo kompletni u ovom trenutku a o fizickoj i emotivnoj iscrpljenosti da ne pricam...
Mislim da je Tadija razocarao veliki br navijaca Zvezde pre svega svojom "siromasnom" karijerom jer se ocekivalo dosta vise od njega, ovako je postao Evrokup igrac.
Sto se tice nasih bas me interesuje sta ce biti u narednim danima po pitanju rostera, da li ce RT otici ili ne? Mekel izgleda ide u Unikahu, ja bih licno forsirao do kraja sezone domace igrace uz naravno Milera i Maika, Guduric je legitimni naslednik Nikole Kalinica i to samo slep covek moze da ne vidi, samo sa jos boljim kosarkasim vestinama, decko je umetnik sa loptom.
Brine Tejic, imam osecaj da je vise doprinosio prosle sezone, nekako stagnira mada mozda je to samo moj subjektivni osecaj.
Licno bih voleo da Tompson ode, Danguba in i da se koljemo, realno je mala sansa da odemo u top8 bez jos jednog pojacanja ali ja bih dao minute nasoj deci i spavao bih kao mala beba, rezultat ce da dodje ako ne ove onda naredne godine
  • 1
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]