- Uto Dec 22, 2015 1:26 pm
Ma nije meni tesko koliko mi je cudno? Vidim na neki drugim forumima ljudi kazu -'ko je upucen zna zbog cega'. Ja nisam, tako da sam bas iznenadjen. Ako neko drugi zna razlog, bas me interesuje. Videlo se da mu je bas stalo da nam se najebe majke, ne zbog toga sto je ocekivano da kao profesionalac da sve od sebe za pobedu svog tima vec zbog nacina na koji je proslavljao i bio nalozen citavu tekmu. Ono dizanje ruku prema publici, u fazonu -'ajmo bre, ajmo', ne bih nikad ocekivao. Da je udario Jovica zbog ko zna kojih licnih razmirica, i to bi nekako razumeo. Da ima neki problem s Radonjom, i to bi mi bilo jasno. Sa Covicem, bilo kojim relevantnom fugurom kluba, sve jasno. Ali ne ides do kraja protiv kluba u kome si proveo 7 godina, jednostavno ne ide tako. Nije nekako normalno, suvise je cudno, apsolutno neprihvatljivo.
@zex ljudi uglavnom imaju malo blazi odnos prema strancima, nekako mi je to i realno. Nova sredina, vise razumevanja za lose partije, izvesno postovanje zbog dolaska u nas klub (iako je retka iskljuciva zelja pojedinca, vec suste okolnosti), pa sve to ne treba toliko da cudi. Mekel je mozda jedini stranac koji je dozivljavao malo vise povika i zvizdanja, ali i to je bilo sa nekom merom. Vidi Tompsona, a jebo te seti se i Daloa u KKP, mozda podsmesi ali to je gotovo sve. Ja licno Tadiji nisam nikad zvizdao a bilo je perioda da je bio teska kesa, niti moji drugari, sta znam... Na kraju krajeva, kad se voli jedan klub, voli se kao simbol a ne zbog toga ko je na tribinama. Karakteri su razliciti, sve je prolazno, ali istorija i simbol ostaju (dobro, ne bas i grb i adresa, ipak da ne preterujemo. Ime takodje. Tj. dva imena. )
"Srećom, iza mene je život proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, zaboravio pakao (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje - kaže Brčaninović."