Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ovog Mileta ni rodjena majka ne poznaje, jedan dan prica jedno drugi put drugo. Najveci trol na forumu :D.
Jovic mora i u sledecoj sezoni da ostane u Zvezdi. Nika mu se poveca plata, ali ne na vise od 150 000 evra.
Ako ode na kraju sezone proci ce gore nego Kalinic.
Korisnikov avatar
By skeske
Jovic bi trebao ostati u Zvezdi kao prvi plej, i lsedece sezone da nam tandem cine on i Rebic, to je neki put, plus komba 1-2, ali brutalnog igraca i da nas bog vidi :D . Moze i ovako:

1. Jovic, Rebic
1-2 crnac
2. Gudura, Aranitovic
2-3 pojacanje
3. Dangubic
4. Mitrovic, Simanic
4-5 Tejic
5. pojacanje, Nastic

I Bog da nas vidi :D . Treba tu ubaciti i Davidovca, Radanova, Apica....
Korisnikov avatar
By MileBL
Radonja je kriv za sve, kao da nije znao sta ga ceka u Podgorici, svi protivnici u Aba ligi nas buse na isti nacin, ako veceras puknemo mozemo se pozdraviti sa prvim mjestom na kraju
Korisnikov avatar
By Zex88
A jeste,Radonja za sve kriv. Tačno ne puštaju čoveka na miru. Nama je problem bio umor,naša loša igra i oni fegeti što sude..

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MileBL
Kad ti protivnik igra sa sedam(7) igraca i kad svaku utakmicu igraju na isti nacin i opet udjes nespreman u utakmicu, umorni u prvoj cetvrtini sigurno nismo bili.
Sva sreca da nismo pukli vise od +17
Korisnikov avatar
By Zex88
Bili smo umorni i pre početka meča.. Mi smo faktički najbitniju utakmicu završili u subotu i odmah let za Pg i meč sa Budućnosti. Mi smo se vratili u 2/4,problem je što glavni igrači Jović,Miler i Cirbes umorni i nisu mogli da povuku..
Gudura je majstor, Tompson je idiot..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]