Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Čestitke na prolasku u TOP 16. Gledao sam veći deo utakmice, i uživao - a to mi ovih dana sve ređe polazi za rukom. :cry: Šta ćete, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane...
Elem, baš je dobra utakmica bila. Mada nisam imao posebna visoka očekivanja od Bajerna, ipak nisam očekivao da Zvezda onako dobro počne. Očekivao sam mnogo jače trešenje gaća pred značajem trenutka - do čega je kasnije i došlo, ali srećom, bez posledica.

Gudurić je, naravno, heroj meseca i ubedljivo najinteresantniji igrač Zvezde. Svaka čast za pokazan herc, to me, uz proverenu a retku kombinaciju šuta i ulaza, posebno oduševljava. I ja se pitam da li je zreo za 12 u reprezentaciji - ali, sa druge strane, poređenja sa Đinobilijem su baš preterivanje.

Ključni čovek za mene je, ipak, Kvinsi Miler. Dijabola, ali u ovom koceptu Zvezde, koji osim Gudurića ( i tek pristiglog Vilijamsa) čine fizički snažni zidari, Kvinsi je vrlo korisna dijabola. Naprimer, Zvezdina poziciona igra je teško grcala tokom 2. i 3. četvrtine, i tu ni preporođeni Jović nije mogao Bog zna šta. Mislim da je u tim situacijama sklonost Kvinsija da solira često i bez pardona zapravo korisna, i da nekako pomogne ekipi da pregura napadački post. Ili, bezobraznije rečeno : Kvinsi je čovek zbog koga Zvezda prebacuje 60 p po meču. :D Uz sve izgubljene lopte koje idu uz to...

Sa druge strane, ono malo što je Vasa Micić igrao me je samo deprimiralo. Nadam se da je utisak očajan samo zbog dugog odsustva...

I to je otprilike to. Fantaziono i realno čekam da i Vilijams uhvati lep ritam, biće to zanimljivo za gledanje.
Heisenberg napisao:Sani Aranitovic sinoc potopio KKP sa 15p, nije lose za momka od 17god.
Decko je zver! On je vec sada jaci od pola tima kkp. Prodor mu je najjaca strana, sut mu je solidan, ne tako prepoznatljiv kao bratov, ali solidan je suter, pogodio je najbitniju trojku juce. U odbrani sa ovakvom atletikom mose da cuva skoro svakog na pozicijama 1-3. Decko ce biti zver. Ima slobode u Megi sto se tice minuta, ali u igri se ipak zna ko je projekat za ovu sezonu i tako mora da se ponasa. Stvarno je ovo odlican posao i profit ce na krajunimati sve tri strane.
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao:
Heisenberg napisao:Sani Aranitovic sinoc potopio KKP sa 15p, nije lose za momka od 17god.
Decko je zver! On je vec sada jaci od pola tima kkp. Prodor mu je najjaca strana, sut mu je solidan, ne tako prepoznatljiv kao bratov, ali solidan je suter, pogodio je najbitniju trojku juce. U odbrani sa ovakvom atletikom mose da cuva skoro svakog na pozicijama 1-3. Decko ce biti zver. Ima slobode u Megi sto se tice minuta, ali u igri se ipak zna ko je projekat za ovu sezonu i tako mora da se ponasa. Stvarno je ovo odlican posao i profit ce na krajunimati sve tri strane.
Sta mu za sda konkretno fali kad se gleda uzivo? Na cemu treba najvise da radi?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Konkretno mu ne fali nista, mozda one kosarkaske drskosti, ali s obzirom na ulogu u timu nema ni kako ni kad da je pokaze. Deluje spremno za seniorsku kosarku, sa ulogom koju npr. je Bogdan imao u feneru prosle godine(mada i ove). Igrac rotacije, sa 20+ minuta koji u svakom trenutku moze da pomogne prodorom, da kreira sam sebi sut i da pogodi kada je sam.

Stvarno mu nista ne fali, videcemo kada dobije ulogu lidera da li mu nesto nedostaje...

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Peja
Gale napisao:Čestitke na prolasku u TOP 16. Gledao sam veći deo utakmice, i uživao - a to mi ovih dana sve ređe polazi za rukom. :cry: Šta ćete, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane...
Elem, baš je dobra utakmica bila. Mada nisam imao posebna visoka očekivanja od Bajerna, ipak nisam očekivao da Zvezda onako dobro počne. Očekivao sam mnogo jače trešenje gaća pred značajem trenutka - do čega je kasnije i došlo, ali srećom, bez posledica.

Gudurić je, naravno, heroj meseca i ubedljivo najinteresantniji igrač Zvezde. Svaka čast za pokazan herc, to me, uz proverenu a retku kombinaciju šuta i ulaza, posebno oduševljava. I ja se pitam da li je zreo za 12 u reprezentaciji - ali, sa druge strane, poređenja sa Đinobilijem su baš preterivanje.

Ključni čovek za mene je, ipak, Kvinsi Miler. Dijabola, ali u ovom koceptu Zvezde, koji osim Gudurića ( i tek pristiglog Vilijamsa) čine fizički snažni zidari, Kvinsi je vrlo korisna dijabola. Naprimer, Zvezdina poziciona igra je teško grcala tokom 2. i 3. četvrtine, i tu ni preporođeni Jović nije mogao Bog zna šta. Mislim da je u tim situacijama sklonost Kvinsija da solira često i bez pardona zapravo korisna, i da nekako pomogne ekipi da pregura napadački post. Ili, bezobraznije rečeno : Kvinsi je čovek zbog koga Zvezda prebacuje 60 p po meču. :D Uz sve izgubljene lopte koje idu uz to...

Sa druge strane, ono malo što je Vasa Micić igrao me je samo deprimiralo. Nadam se da je utisak očajan samo zbog dugog odsustva...

I to je otprilike to. Fantaziono i realno čekam da i Vilijams uhvati lep ritam, biće to zanimljivo za gledanje.
Gale ja mislim da nije.

Secam se kad si negde 2012te lamentirao nad Tepicevom karijerom i govorio da nije nikad doveo sut na pristojan nivo da bi bio ozbiljan igrac uzimao kao kljucni razlog za to sto nije imao slobodno leto prakticno NIKAD.

Ja mislim da sada Guduricu treba to 'jedno' leto da ne igra ni za mlade, ni seniorske, ni univerzitetske...NISTA.. samo individualno a sve ostalo ce doci, duga je karijera.
Najbolji primer Jokica, mislim da onoliko ne bi napredovao kod Saleta.
Korisnikov avatar
By Gale
Peja :

:D Lamentirao ( nad Tepićevom nesrećnom karijerom) jesam. To je baš pravi izraz. Kasnije su došla zla vremena kada sam prestao čak i da lamentiram, jer sam se pomirio sa gubitkom. Milenko, crni sine...

Što se Gudurića tiče, vrlo je verovatno da si u pravu : Od slobodnih leta bi i on imao mnogo koristi, mada zapravo za slobodnim letom kukam kada su u pitanju igrači čije su mane baš očigledne - npr. Jokić ( fizička sprema), Zagorac ( šut...a verovatno i fizička sprema i još ponešto. Rade je uopšte posebno osetljiv slučaj). Kod Gudurića mi se, nekako, sve čini vrlo pristojnim. Ali, slažem se da bi možda pametnije bilo da uživa u odmoru i individualnom radu dok još može.Ovo, uostalom, zavisi i od toga u kakvoj je formi Draganče Milosavljević, a negde sam pročitao da Draganče igra vrlo pristojno.

Juče nisam gledao meč, ni Sanija Aranitovića. Da stvar bude gora, momka sam gledao samo na klipovima. Ali, najgore od svega je što sam gledajući te klipove stekao utisak da je dosta prosečan, ma kako hvaljen bio. Daj Bože da grešim.
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]