Elem, baš je dobra utakmica bila. Mada nisam imao posebna visoka očekivanja od Bajerna, ipak nisam očekivao da Zvezda onako dobro počne. Očekivao sam mnogo jače trešenje gaća pred značajem trenutka - do čega je kasnije i došlo, ali srećom, bez posledica.
Gudurić je, naravno, heroj meseca i ubedljivo najinteresantniji igrač Zvezde. Svaka čast za pokazan herc, to me, uz proverenu a retku kombinaciju šuta i ulaza, posebno oduševljava. I ja se pitam da li je zreo za 12 u reprezentaciji - ali, sa druge strane, poređenja sa Đinobilijem su baš preterivanje.
Ključni čovek za mene je, ipak, Kvinsi Miler. Dijabola, ali u ovom koceptu Zvezde, koji osim Gudurića ( i tek pristiglog Vilijamsa) čine fizički snažni zidari, Kvinsi je vrlo korisna dijabola. Naprimer, Zvezdina poziciona igra je teško grcala tokom 2. i 3. četvrtine, i tu ni preporođeni Jović nije mogao Bog zna šta. Mislim da je u tim situacijama sklonost Kvinsija da solira često i bez pardona zapravo korisna, i da nekako pomogne ekipi da pregura napadački post. Ili, bezobraznije rečeno : Kvinsi je čovek zbog koga Zvezda prebacuje 60 p po meču.
Sa druge strane, ono malo što je Vasa Micić igrao me je samo deprimiralo. Nadam se da je utisak očajan samo zbog dugog odsustva...
I to je otprilike to. Fantaziono i realno čekam da i Vilijams uhvati lep ritam, biće to zanimljivo za gledanje.