Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Raspored

1. at Efes
2. vs Fener
3. at PAO
4. vs Unikaha
5. vs Lokomotiva
6. at Darusafaka
7. vs Cedevita

Samo Pao da nakantamo, sa ostalima sta bude.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Kakva divna noć! Jbte, kako je dobar osjećaj kad imaš ovakvu ekipu. A Gudurić je suvo zlato, Đinobili u najavi.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
By Bojdo
Pokusavam da skontam , je li komentarisete stil kosarke, ili mislite da je Guduric potencijal u rangu Argentinca?
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Bojdo napisao:Pokusavam da skontam , je li komentarisete stil kosarke, ili mislite da je Guduric potencijal u rangu Argentinca?
Potencijal u rangu Manua tesko, ali stil slican.
By podgorica
Meni on ima nesto sto nisam gledao kod nasih igraca , neku drskost kao da nije odavde , tesko da mlad igrac kojem nije podredjen kolektiv( kao Bogdanu u Partizanu sto je bio) ovdje kod nas ima onoliko muda , onoliko drskosti da sutne one trojke i pogodi ih kao da iza sebe ima karijeru Kobe Bean Bryanta... Ali ne samo te trojke ono sto je mene odusevilo kod njega jeste kad ide na kos ide da zakuca , to je ono sto nasi igraci nemaju , ono kad je imao zamalo 2+1 pred kraj meca , isto je isao iako je bilo ocigledno da mu fali koji centimetar jer je protivnik usao u njega on je isao da zakuca , a to niko od nasih igraca nema... Zato mislim da ce Guduric napravit karijeru , samo da ga povrede zaobidju jer ja licno imam neki osjecaj da ce ga to sjebati
Korisnikov avatar
By Zex88
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Ljudi, nemojte da se zajebavate nego dajte snimak.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=kSEMItEl8Os[/bbvideo]
  • 1
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]