Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Zex88.. Dobili 5-0,odbrana bila kao švajcarski sat.. Dominirao terenom..:-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Radonja pola svoje decembarske plate da da Guduricu, decko ga je u 3 od poslednje 4 utakmice izzvadio iz govana. Neverovatan karakter, mislim da mora da uspe, nema trika da bude drugacije.

Svaba brutalan, toliko da se i ne primecuje da nema Bobija. Miler ludak, 20, 10 potencijal na svakoj utakmici.

Ali utisak sezone za sad mi je jovic. Ne mogu da shvatim kako je postao ovakva zver, Bas mi je drago zbog njega, rec je o sjajnom momu.

Cestitke cigani
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jebes sve ostale, nije da ih vredjam i umanjujem njihov ucinak, svaka im cast na pruzenom, ali da nije bilo Gudurica bi mi sada igrali Evrokup. On nas je izvadio iz govana kada su Jovic i Vilijams bili ocajni, kada Miler i Simonovic nisu mogli nista da ubodu, kada lopta nije mogla da dodje do centra.
I naravno Tomson je prekokrenuo utakmicu onim zakucavanjem :D.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nadam se da ce sada biti pauza neka jedno dve nedelje, pa tek onda TOP 16.
Fenerbahce, Panatinaikos, Efes - mozemo da uzmemo ovde makar dve pobede od 6 utakmica. Doduse uz malo srece mozemo da pobedimo i sve tri kuci i Pao oba puta, ali neka bude da imamo makar 2 pobede protiv ovih rivala. I bolje da smo dobili Laboral nego Efes, ali jebiga sjebase nas braca Grci.
Durusafaka, Cedevita - protiv ovih ekipa moramo da pobedimo 3 puta ako hocemo u TOP 16.
Unikaha - moramo da je pobedimo kuci. Doduse Radonja ima lek za Spance, ali realno je da pobedimo ovde, a tamo izgubimo. Unikaha nikada nije bolje izgledala, ali mozda se raspadnu u TOP 16.
Lokomotiva Kuban - stari duznik koga moramo dobiti makar kuci.

Realno je da imamo makar 6 pobeda, a uz malo srece mozemo i do 8 pobeda sto bi nas vodilo u TOP 16 fazu.
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]