Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Hoce li zaigrati Simon veceras?

Nekako najkriticniji od igraca su mi Vilijams i Miler, ne mogu se sastaviti u napadu u poslednjih par meceva, a trebaju nam njihovi poeni.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Danas je dan istine u Pioniru, da li zasluzujemo da igramo TOP 16 Evrolige i da li smo postali jak tim u Evropi ili cemo biti samo puki ucesnik Evrolige koji ce ispasti i igrati Evrokup.
Nadam se da cemo odigrati dobar mec i pobediti Bajern. Bolja smo ekipa od njih i zasluzujemo da igramo TOP 16. Bajern ima par stranaca koji mogu da igraju od sjaja do ocaja, a tu su i Djedovic i Brajant i Savanovic. Upravo zadnju dvojicu moramo da sjebemo i preko njih dobijemo utakmicu. Oni u napadu mogu biti opasni, ali moramo da ih preko Cirbesa i Milera razbije u napadu, a takodje moramo da kontrolisemo skok. Skok mozemo da nam donese prednost na ovoj utakmici i moramo ga imati. Neshvatljivo ce biti da nas Savanovic i Brajant razbiju u skoku. Pored kontrole skoka ne smemo da gubimo puno lopti i to su sve stvari uz Delije koje mogu da preokrenu mec u nasu korist. U napadu Jovic i Vilijams treba dobro da organizuju igru i bacaju lopte na zicere Cirbesu i Stimcu koji danas moze dosta protiv Brajanta, a trebalo bi da nas krene i sut jer imamo tu Simonovica, Gudurica, a mozda dobijemo i Tomsona, i obavezno traziti Lazica u cosku da pogodi trojku.
Nadam se da cemo odigrati dobar mec iskoristiti prednost u skoku, biti dobri u odbrani, agresivni, i da cemo dobiti Bajern.
Jaka odbrana i iskoristiti nase prednosti.
Cirbes i Stimac moraju razbiti Brajanta i Zirbesa, a ne sme se dozvoliti da Brajant ostane sam posle pika pod kosem. Seci faulom ako treba, ali nema lakih poena. Neka udje Tejic da zaradi 3 licne za 5 minuta, ali nema lakih poena. Ono sto nam je radio Udoha je bilo jadno za gledanje. A on i Veseli ne bi dali dva slobodna da ga jebes.
Simonovic i Miler na Tomsona. Ne sme mu se dozvoliti skok. Moramo ga zaustaviti u tome.
Lazic i Dangubic na KS Riversa i Djedovica.
Jovic na Renforoa, a moze i Dangubic u nekoj postavi.

TI SE BORI SEVER CE DA GORI.
Korisnikov avatar
By skeske
Cim udje Vili odmah negativnu seriju pravimo, ne mozemo poroditi kos a trpaju nas bez problema. Ko bi rekao da cemo Rebica prizeljkivati prije Vilija.
By SinisaBL
hvala bogu i hvala guduriću! opet su nas izvukli šutevi. sve ostalo bilo je katastrofa. jači tim bi nas lagano iskažnjavao. ovako se na sledećem nivo ne može igrati.
By leemoon
Pesic je uradio isto sto i Mega proslo kolo...pritisak na loptu po izvodjenju. I nisu se snasli ni Markus ni Jovic, ni Lazic koji zamalo da izgubi utakmicu. I sta se desilo....Rebic se desio. Par minuta u kojima je decko razbio tu postavku odbrane na prevodjenju ostavljajuci rupu po dubini odbrane iza ledja pressa...i magicni Guduric.

Cesitke cijelom timu. Nadao sam se u tri pobjede a evo ga TOP16 SweetTopSixteen.

Guduric, Mitrovic, Tejic, Rebic (ko bi rekao za njega), Simanic...i jos neki mladji momci...pravo blago.

I svi dali doprinos. Bice Markus bolji, vidi se da mu je pomalo dusa u nosu, ali sredice se to.

Divna noc!

Moje srce je, uvjek uz tebe Zvezdo Vooo Liim Teee!!!
Korisnikov avatar
By Zex88
Aaaaaaaaa,ZVEZDA!!! Lepo ja rekoh,ključeve ekipe dati Guduri..Bratija Kvinsi,Cirba,Jovke..

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MileBL
Guduric :bow-blue: :bow-blue: :bow-blue:

Kad je Bajern imao +11, mislio sam da je kraj, nismo dobro izgledali na parketu, poceo nas stizati umor, onda par trojki i pocinje ludilo.
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]