Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Ne znam je li Radonjina ideja ali Markus je totalno zamazao oci Kariju. Ocekujem da on, Miler i Cirbes izdominiraju. Simonu sve najbolje ali poznato je da on blokira u bitnim utakmicama tako da ova povreda moze biti i pojacanje za CZ. Steta sto je Dangubic onoliko trom trenutno.
Sta se desava sa Nasticem? Je li on uopste u 12? Mislim da se opasno zeznuo sto nije ostao u Igokei.
Korisnikov avatar
By skeske
Lucky napisao:Ne znam je li Radonjina ideja ali Markus je totalno zamazao oci Kariju. Ocekujem da on, Miler i Cirbes izdominiraju. Simonu sve najbolje ali poznato je da on blokira u bitnim utakmicama tako da ova povreda moze biti i pojacanje za CZ. Steta sto je Dangubic onoliko trom trenutno.
Sta se desava sa Nasticem? Je li on uopste u 12? Mislim da se opasno zeznuo sto nije ostao u Igokei.
Ta urbana legenda je pala u vodu davno davno.
Eventualni izostanak Simona je veliki hendikep za nasu ekipu.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
self-thought man napisao: E sad me zanima da kaze neko ko poznaje ovakve situacije, da li je Radonja pokusavao da nesto sakrije od Karija obzirom da je ovaj bio u Mitrovici, tj. da li se tako nesto generalno radi?
Ne, nema šta kriti, možda neki specijal da je rađen za tu utakmicu s Bajernom, da se odigra kad se bude lomilo.
A i svakako će skautirati utakmice s Realom i Himkijem, jasno je velikom piroćancu da je ono u Mitrovici igrano samo da se odigra.
Korisnikov avatar
By self-thought man
blagodarim
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/Breza89/status/677112110015492096 Za one sto imaju tapatalk :D
Simon zeli na svoju odgovornost da igra
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nadam se da ce igrati Simonovic jer bi u suprotnom ludi Radonja stavio onog tupana Tomsona da igra 35 minuta. Nadam se da igra Simonovic, a da ce Guduric dobiti sansu pre laznog Amera.
Korisnikov avatar
By self-thought man
Radonja posle mege postao treci trener u istoriji kkcz s najvecim brojem vodjenih utakmica (racunamo naravno i uranijum-mutant-tegi fmp/ilr fazu) 193 tekme - od toga 138 pobeda. Bravo za sefa
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sutra se otvaraju kapije Pionira od 15:30, a pre meca Zvezda i Bajern odigrace utakmicu ZKK Crvena Zvezda i ZKK Bor. Ko je u mogucnosti moze da pogleda i nas zenski tim besplatno posto vaze karte od meca Evrolige.
Ovo je prilika da Answer upozna Zec.
Korisnikov avatar
By Zex88
  • 1
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]