Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :D
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao:Ipak koliki je Radonja kralj,4s do kraja nasa lopta,nacrta covek brdo akcija i na kraju,EJ NEMOJ DA PRIMIMO KOS,4S DO KRAJA!!! :D

Cudi me da nije Guduri dao zadnju loptu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ako se ne varam,primarna akcija je planirana za Cirbesa,da primi dole loptu.. A mislim da zbog povrede ruke Gudura nije bio opcija.
Zex88 napisao:Ipak koliki je Radonja kralj,4s do kraja nasa lopta,nacrta covek brdo akcija i na kraju,EJ NEMOJ DA PRIMIMO KOS,4S DO KRAJA!!! :D
to je bilo fenomenalnoSlika

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledam sad statistiku Tompsona,tezak bogotac..

ABA: Za 18 minuta 4.6p, sut za 2, 36%, sut za 3, 23%
EL: Za 20 minuta 4.9p, sut za 2, 46%, sut za 3, 20%
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao:Gledam sad statistiku Tompsona,tezak bogotac..

ABA: Za 18 minuta 4.6p, sut za 2, 36%, sut za 3, 23%
EL: Za 20 minuta 4.9p, sut za 2, 46%, sut za 3, 20%

Solidan :lol:
Korisnikov avatar
By The Answer
Predložiti trejd Armaniju, Đenka-Rajan, kad su dali onolike novce za Repešu pristaće i na to.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Bas nemamo srece sa povredama ove sezone, jako tesko ce biti protiv Bajerna bez Simona, on je bio idealan za jurenje Riversa, ovako se moramo osloniti na Tompsona ili nedovoljno uigranog Dangubica
Ne znam kakvu ce Radonja smisliti taktiku, ali Bajern je jako tezak za skauting, mnogo igraca koji mogu odigrati od sjaja do ocaja, Rebic ce sigurno imati svoju rolu na Gavelu, to nam otvara mogucnost da igramo sa dva pleja istovremeno.
Ako nam bude prolazila pik igra kao u Minhenu uz solidan sut iz vana imamo dobre sanse.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Šta li sprema Piroćanac za petak :twisted: :twisted: ?
Otkud on sinoć, jel to i njemu pomoćnici vode trening, ili je ranije odlučio doći u BG, da se ekipa psihički spremi :mrgreen:
U petak igra psiha, ne mogu da zamislim Tomsona u toj igri nikako pa da ga jebeš :lol:
Šalu na stranu, mora se dobro spremiti, tačnije Radonja i ekipa da igrače motivišu, da publika bude vjetar u leđa, a ne omča oko vrata. Trebaće mnogo koncetrancije, znanja pa i sreće da se izbaci Bajern. ČAk predviđam neki rat na 70 poena, sumnjam da će otići na mnogo poena, zbog važnosti utakmice.
Korisnikov avatar
By self-thought man
Velika je steta povreda Simonovica, ja sam licno izuzetno zadovoljan njegovim partijama ove sezone, mislim da nije imao u kontinuitetu bolje role od ovogodisnje, gledajuci kompletan ucinak u klubu u svim periodima u kojima je igrao za nas. Ljudi ga konstantno prozivaju, a jbg meni se cini da bi bez njegovog i vise nekog solidnog suta za 3 ostali bez vaznih pobeda i danas ne bi bilo reci o top16. Nijedan bitan mec ove godine nismo dobili a da nam sut izvan 6.25 nije bio koliko toliko pristojan, a Simon je realno umnogome doprineo tome. Istina je da za 2 ne moze kurca da ubode, kao i da se svaki put ukenjam kad ga vidim da ide na solo prodor, ali nista manje nisam preplasen kad npr. Kvinsi pokusava da dribla. U odbrani konstantno dobar, o tome ne treba trositi reci. Kako god okrenuli, jako bitan sraf za nas. Cenim da nece biti spreman za petak, al' sta je tu je, kog nema bez njega se mora.
E sad me zanima da kaze neko ko poznaje ovakve situacije, da li je Radonja pokusavao da nesto sakrije od Karija obzirom da je ovaj bio u Mitrovici, tj. da li se tako nesto generalno radi? Odbrambeno mislim da nema sta da nas posebno skautiraju, a napadacki cenim jos manje, obzirom da osim pikenrola i lopte na Cirbesu na niskom postu, mi ionako nemamu krstenu akciju. Rekao bih da je Radonja tu poprilican autista i da posebno tu pokazuje svoje nedostatke, ali ok...Cinjenica je da raste zajedno sa timom u svom poslu, ove sezone je barem naucio da trazi pravovremeni tajm :)
  • 1
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]