Velika je steta povreda Simonovica, ja sam licno izuzetno zadovoljan njegovim partijama ove sezone, mislim da nije imao u kontinuitetu bolje role od ovogodisnje, gledajuci kompletan ucinak u klubu u svim periodima u kojima je igrao za nas. Ljudi ga konstantno prozivaju, a jbg meni se cini da bi bez njegovog i vise nekog solidnog suta za 3 ostali bez vaznih pobeda i danas ne bi bilo reci o top16. Nijedan bitan mec ove godine nismo dobili a da nam sut izvan 6.25 nije bio koliko toliko pristojan, a Simon je realno umnogome doprineo tome. Istina je da za 2 ne moze kurca da ubode, kao i da se svaki put ukenjam kad ga vidim da ide na solo prodor, ali nista manje nisam preplasen kad npr. Kvinsi pokusava da dribla. U odbrani konstantno dobar, o tome ne treba trositi reci. Kako god okrenuli, jako bitan sraf za nas. Cenim da nece biti spreman za petak, al' sta je tu je, kog nema bez njega se mora.
E sad me zanima da kaze neko ko poznaje ovakve situacije, da li je Radonja pokusavao da nesto sakrije od Karija obzirom da je ovaj bio u Mitrovici, tj. da li se tako nesto generalno radi? Odbrambeno mislim da nema sta da nas posebno skautiraju, a napadacki cenim jos manje, obzirom da osim pikenrola i lopte na Cirbesu na niskom postu, mi ionako nemamu krstenu akciju. Rekao bih da je Radonja tu poprilican autista i da posebno tu pokazuje svoje nedostatke, ali ok...Cinjenica je da raste zajedno sa timom u svom poslu, ove sezone je barem naucio da trazi pravovremeni tajm

"Srećom, iza mene je život proveden s Razijom Mujanović. Formirao sam novu porodicu, zaboravio pakao (čak je angažirala vračara u Beču pod imenom Rašid) i nije birala sredstva sa svojim vračarama da bi došla do cilja – udaje - kaže Brčaninović."