biće da sam ja jedini koji ne voli previše SB

.
Reklame, pre game show i half time show uguše mi želju, a obzirom da je noćni termin čovek stvarno treba da se oteli da ostane budan celu noć... Iskreno, meni su veći doživljaj mečevi pri kraju sezone kao i play off, podjednaka je važnost, a deluje mi nekako prirodnije po pitanju samog trajanja. Od 12 do 5 u noć ne provedem budan ni sa devojkom, a kamo li zbog utakmice, jedino kad je jebeni SB.
Ova sezona je jako dobra, posebno play off, stvarno je bilo vrhunskih utakmica. Liga će siugrno profitirati sa novom generacijom kvoterbeka, RG3, Luck i Willson su stvarno superzvezde, a kada tome dodaš još jednu superzvezdu iz prethodne generacije (Newton) i još jednog koji to može postati (Dalton) čini se da je NFL dobio svoje superstarove za narednu deceniju, pošto polako silazi sa scene generacija koja je do sada nosila baklju (Brady, Manning, Vick).
Meni je posebno drago što su do završnice došle ekipe u kojima QB-evi nisu prve zvezde, da se malo razbije ta fama. Drago mi je i zbog Adriana Pitersona.
Što se tiče naredne sezone, najsigurnije opklade su Patsi i 49ersi. Beličik će ponovo nekom alhemijom osvežiti ekipu, Brejdi još može vući, a ako Gronk bude zdrav, eto njih ponovo jako blizu Superboula. S druge strane, 49ersi imaju stabilno jezgro, Kapernik će biti još sigurniji nakon jedne sezone, a odbrana ne bi trebala pretrpeti neke promene.
Od ostalih, očekujem konstantan napredak Redskinsa, a mislim da je došlo vreme i da Njuton konačno povuče Pantere u plej of. Baltimor bi mogao doživeti veliki pad, teško će im biti naredne sezone. Ipak, teško je bilo šta predvideti pre free agencya, dosta dobrih igrača je u ponudi.
paranoja uzela mi dušu, sve mi uzela