Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:A ne,ne,on igra za stipendiju..:-)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Navodno igra za neku sicu, a dobija bonus za svaku izdominiranu EL utakmicu, koji opet kazem 'navodno' placa Lika, znate onaj sa zenskim dupetom na avataru, preko Zexove moderatorske funkcije :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Trebalo bi da igra Cirbes, a Stimac ce veceras da predje 7,5 poena :D.
Nadam se da cemo odigrati dobar mec i vratiti Feneru za to sto su pustili Real, a i nas pobedili. Najvaznije zaustaviti pik njihovih plejmejkera Slukasa i Ali Muhameda sa Veselim i Udohom. Datome i Antic su zajebani igraci, ali nadam se da ih nece ici sut. Najvise se bojim nasih, ali mislim da ce Tomson razbiti Bogdanovica, ali da ce Kalina da odigra mec sezone protiv nas. Ipak nadam se pobedi. Vilijams, Cirbes, Miler moraju da blistaju i da imaju dobru pomoc od Jovica, Simonovica i Stimca. Guduric mora da igra vise od Tomsona, a nadam se da ce i Tomi nesto da pogodi. Moramo da kontrolisemo skok i ne smemo da dozvolimo da Veseli i Udoh lagano zakucavaju. Treba ih faulirati po svaku cenu. Tejicu i Nasticu znate sta vam je ciniti :D. Ljudina mora da pogodi dve trojke iz coska samo za Zeksa.
Korisnikov avatar
By Peja
Ja ne verujem da mozemo dobiti, cak smatram da bi bilo dobro izgubiti , malo odmoriti igrace, onda odraditi ABA za vikend pa iz sve snage na Svabe
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbg,otišla mu riba.. Ja prosto ne verujem koliko je Tompson beskoristan..Tj,štetočina..

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MileBL
Milera je riba sahranila...

Dobru smo odbranu igrali u prvom poluvremenu, drugo nisam gledao.

Protiv Bajerna imamo najvazniji mec prvog dela sezone.
Korisnikov avatar
By Peja
Meni je Rajana zao..coveku bas ne ide..dva puta izadje u aut, onda dobije bananu, pa omasi dve trojke..ok je momak ali kad nece nece
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]