Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
kontrabas napisao:Hahaha, dobro kada ste svi ovako napali, ja ću se složiti sa vama da je Simonović najveći odbrambeni talenat nove ere u Zvezdi, samo ako ću time da zapečatim diskusiju. Ako ste svi vi kao navijači Zvezde zadovoljni njime i njegovim učinkom, neka tako bude. Ne bih želeo da vam se unosim u lice. A kako znam neke ljude u forumu, neće potrajati, pa će ga pljuvati, želeti van tima i ostalo. Ja ću moju kritiku i moje utiske o Simonoviću, da i pozitivne, ubuduće rezervisati za temu reprezentacije.
Simonovic je doveden da zamijeni Dangubica, ovo sto on radi niko nije ocekivao. Sada kad se Danguba vrati njegov ucinak ce biti jos znacajniji, realno niko nije ocekivai da ce nam Simon tolikoi znaciti. Svaka mu cast.
Korisnikov avatar
By Zex88
Radonja vs Cirbes :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By MileBL
Nije slucajno na kraju prosle sezone prvo produzena saradnja sa Cirbesom
Treba odati priznanje Cirbesu da je imao muda doci iz Njemacke igrati basket u Srbiji, za sada odlicno napreduje, jos samo treba dobro unovciti ovu svoju balkansku avanturu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Nesretni MZT ispustio 12 poena prednosti protiv Cedevite, mogli smo ostati sami na drugom mestu.
Sutra protiv Krke ne bi smeli imati puno problema, nemaju nezgodne igrace kao prosle sezone da nam prave probleme, malo Lalic odskace ali ce valjda njemu posvetiti vise paznje.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
U Novom Mjestu, u onoj školskoj dvroani, da ne kažem hangaru, uvijek neki maler prati, tamo kao da je led za hokej, a obruče kao da ne drže dobro šarafi, biće tamo vuneno, nimalo lako.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pobedili,svi zdravi,ja zadovoljan :-)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]