Ne umem sportski da podnesem pobedu KKCZT pa to ti je
1 klik više
15000 postova manje
1 klik više
15000 postova manje
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
kontrabas napisao:Da i kao celo vreme ga je Simonović čuvao. Ma nemoj. A sad da te zaposlimo u nekoj stranci sa takvim argumentima. Tamo to prolazi.kvalitetnog amerikanca kad dobro uđe u utakmicu nemoguće je čuvati. to smo vidjeli milion puta. zato je bitno takvog igrača na početku pritisnuti, ne dozvoliti mu da dobro otvori, neki jači faul i slično. simonović u posljednje vrijeme igra sa nevjerovatnim samopouzdanjem i sa razlogom je bio na terenu.
To, što iznosiš, je Rajsova statistika za ceo meč. U čijem većem delu ga je neko drugi čuvao. A pazi sad. Za onaj segment, kada je Simon čuvao Rajsa, Rajs šutira je 1/1 ili 1/2 iz igre, ima 1 asistenciju, 1 blokadu i 0 izgubljenih lopti! Jel vidiš razliku u poretku sa ostalim delom meča? Naravno, vidi se iz aviona. Čitaj, da ste Simonovića zadržali na Rajsu još duže, ne bi ti sada ovako likovao. No da završim: ako je za tebe ok, da neko onako ispada u odbrani i više pliva po parketu, nego što je u odbrambenom stavu ispred igrača, koga treba da čuva, onda je odbrana za tebe fundamentalno drugačiji pojam, i nema šta da razmenjujemo mišljenje.
direction.
skeske napisao:Jao jao, znaci problem je u onom padu Simonovica i u urbanoj legendio o "bezmudasu"... Pa sto ne kazes, ja se trudim da citam postove, koja sam ja budala.To.. Jbt,evo sad ću ja da okačim kad je Burks izlomio Brajanta..Kobi nije znao gde je levo.. Možda da okačim kada Kari obriše pod sa Krisom Polom? A možda Pol kad patosira Gobera?
Zex88 napisao:Decko je toliko bezobrazan da nema sile da prizna gresku , nesto je uzeo Simona na zub i ne odustaje , mozda najbolje da se slozimo svi s njim ne bi li mozda promijenili temu diskutovanja , jer ova nije produktivna viseskeske napisao:Jao jao, znaci problem je u onom padu Simonovica i u urbanoj legendio o "bezmudasu"... Pa sto ne kazes, ja se trudim da citam postove, koja sam ja budala.To.. Jbt,evo sad ću ja da okačim kad je Burks izlomio Brajanta..Kobi nije znao gde je levo.. Možda da okačim kada Kari obriše pod sa Krisom Polom? A možda Pol kad patosira Gobera?
Inače vrhunac mi je da i dalje nastavlja sa pričom da je Rajs bio sam kao duh na svim šutevima(sad ih ima više,sinoć je tvrdio da je šutirao 1/1).. I dalje nije odgledao završnicu.. Onaj airball je bio jer je Simon zaspao na parketu valjda pa ga omeo..
O pominjanju Gudurića i Rebića kao bolje defanzivce od Simona.. lol..
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Say my name...
direction.
Yopitsch-Kurz napisao:Pobedili ste sinoć u EL, znači da je sad vreme da se potegne pitanje identiteta klubova, ILR, UPPR, Agencija za privredne registre, Koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju i tako dalje.
Ne umem sportski da podnesem pobedu KKCZT pa to ti je
NUSKJKP
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]