Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Pobedili ste sinoć u EL, znači da je sad vreme da se potegne pitanje identiteta klubova, ILR, UPPR, Agencija za privredne registre, Koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju i tako dalje.
Ne umem sportski da podnesem pobedu KKCZT pa to ti je :-D
Korisnikov avatar
By kontrabas
@zex
Nisam ga naveo kao defanzivnog štopera, nego kao kakvog takvog alternativnog odbrambenog igrača dok bi Lazić odmarao. Uzgred, naveo sam i Jovića i Gudurića, al tebi je samo Rebić pao u oči. I da, mišljenja sam da Rebić, a i ostala dvojica ne bi brisala patos, onoliko kao Simonović, već da bi koliko toliko zasmetali Rajsu pri šutu/ulazu. Ti si se diskvalifikovao, kada si naveo Rajsovu statistiku za ceo meč kao dokaz da ga je Simonović dobro čuvao, zapostavljajući ili prećuteći da ga je većim delom utakmice čuvao neko drugi. Lazić ga je dobro čuvao. Simonović ne. Tačka. Razlika je u tome, što je Lazić uvek u stavu izpratio Rajsove minijature, dok se Simonović koprcao na podu. To što Rajs nije pogađao otvorene šuteve, dok se Simon koprcao na podu, sigurno nije njegova, Simonovićeva, zasluga. To je jednostavno sreća. I nije nikakva odbrana. Sramota je samo da tako nešto moram ovde da ti pojašnjavam; kontam ajde po tvom avataru, da te fudbal interesuje, samim tim i klizeći startovi, ali ostanimo kod košarke ovde,ok? Ležanje na podu dok igrač koga treba da čuvaš ostaje sam kao duh nije ni "o" od odbrane.
Opisao sam i kada su Miler i Wilijams divljali. Bilo je to početkom zadnje četvrtine, kada je izašao Jovic a zaigrao Wilijams. Tada je Zvezda brzo izpustila rezultatsku prednost, jer se igra svodila na ispucavanje Milera i Wilijamsa, bez kretnje, bez ozbiljnog vrtenja pika. Da nije bilo Cirbesovog i Štimčevog ofanzivnog skoka, ta rezultatska prednost bi se sasvim iztopila. Posle je i Radonjić uzeo tajm zbog toga.
By SinisaBL
kontrabas napisao:Da i kao celo vreme ga je Simonović čuvao. Ma nemoj. A sad da te zaposlimo u nekoj stranci sa takvim argumentima. Tamo to prolazi.
To, što iznosiš, je Rajsova statistika za ceo meč. U čijem većem delu ga je neko drugi čuvao. A pazi sad. Za onaj segment, kada je Simon čuvao Rajsa, Rajs šutira je 1/1 ili 1/2 iz igre, ima 1 asistenciju, 1 blokadu i 0 izgubljenih lopti! Jel vidiš razliku u poretku sa ostalim delom meča? Naravno, vidi se iz aviona. Čitaj, da ste Simonovića zadržali na Rajsu još duže, ne bi ti sada ovako likovao. No da završim: ako je za tebe ok, da neko onako ispada u odbrani i više pliva po parketu, nego što je u odbrambenom stavu ispred igrača, koga treba da čuva, onda je odbrana za tebe fundamentalno drugačiji pojam, i nema šta da razmenjujemo mišljenje.
kvalitetnog amerikanca kad dobro uđe u utakmicu nemoguće je čuvati. to smo vidjeli milion puta. zato je bitno takvog igrača na početku pritisnuti, ne dozvoliti mu da dobro otvori, neki jači faul i slično. simonović u posljednje vrijeme igra sa nevjerovatnim samopouzdanjem i sa razlogom je bio na terenu.

ali ovo što je miler odigrao sinoć, i generalno evroligaške utakmice, je genijalno. mislim da se ni jedan amerikanac nije ovako brzo adaptirao na evropsku košarku.
Korisnikov avatar
By kontrabas
@sinisabl

Pa problem je što je bio na terenu, ono bukvalno, na parketu. Patosiran. Simonović ne može da isprati ni mnoge atletski limitiranije i sporije bekove. A kamoli Rajsa. S druge strane imaš recimo Jovića na klupi. Čitaj, Simonović bi trebao da ostane na Rajsu samo u slučaju nekog preuzimanja u toku napada, nikako od početka. To samopouzdanje Simonovića, koje opisuješ, se sakrilo ko ozeblo sunce u četvrtoj četvrtini.
Korisnikov avatar
By skeske
Jao jao, znaci problem je u onom padu Simonovica i u urbanoj legendio o "bezmudasu"... Pa sto ne kazes, ja se trudim da citam postove, koja sam ja budala.
Korisnikov avatar
By Zex88
skeske napisao:Jao jao, znaci problem je u onom padu Simonovica i u urbanoj legendio o "bezmudasu"... Pa sto ne kazes, ja se trudim da citam postove, koja sam ja budala.
To.. Jbt,evo sad ću ja da okačim kad je Burks izlomio Brajanta..Kobi nije znao gde je levo.. Možda da okačim kada Kari obriše pod sa Krisom Polom? A možda Pol kad patosira Gobera?

Inače vrhunac mi je da i dalje nastavlja sa pričom da je Rajs bio sam kao duh na svim šutevima(sad ih ima više,sinoć je tvrdio da je šutirao 1/1).. I dalje nije odgledao završnicu.. Onaj airball je bio jer je Simon zaspao na parketu valjda pa ga omeo..
O pominjanju Gudurića i Rebića kao bolje defanzivce od Simona.. lol..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Zex88 napisao:
skeske napisao:Jao jao, znaci problem je u onom padu Simonovica i u urbanoj legendio o "bezmudasu"... Pa sto ne kazes, ja se trudim da citam postove, koja sam ja budala.
To.. Jbt,evo sad ću ja da okačim kad je Burks izlomio Brajanta..Kobi nije znao gde je levo.. Možda da okačim kada Kari obriše pod sa Krisom Polom? A možda Pol kad patosira Gobera?

Inače vrhunac mi je da i dalje nastavlja sa pričom da je Rajs bio sam kao duh na svim šutevima(sad ih ima više,sinoć je tvrdio da je šutirao 1/1).. I dalje nije odgledao završnicu.. Onaj airball je bio jer je Simon zaspao na parketu valjda pa ga omeo..
O pominjanju Gudurića i Rebića kao bolje defanzivce od Simona.. lol..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Decko je toliko bezobrazan da nema sile da prizna gresku , nesto je uzeo Simona na zub i ne odustaje , mozda najbolje da se slozimo svi s njim ne bi li mozda promijenili temu diskutovanja , jer ova nije produktivna vise :)
Korisnikov avatar
By kontrabas
Hahaha, dobro kada ste svi ovako napali, ja ću se složiti sa vama da je Simonović najveći odbrambeni talenat nove ere u Zvezdi, samo ako ću time da zapečatim diskusiju. Ako ste svi vi kao navijači Zvezde zadovoljni njime i njegovim učinkom, neka tako bude. Ne bih želeo da vam se unosim u lice. A kako znam neke ljude u forumu, neće potrajati, pa će ga pljuvati, želeti van tima i ostalo. Ja ću moju kritiku i moje utiske o Simonoviću, da i pozitivne, ubuduće rezervisati za temu reprezentacije.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Yopitsch-Kurz napisao:Pobedili ste sinoć u EL, znači da je sad vreme da se potegne pitanje identiteta klubova, ILR, UPPR, Agencija za privredne registre, Koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju i tako dalje.
Ne umem sportski da podnesem pobedu KKCZT pa to ti je :-D

ovo moze za post godine :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]