Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dobro je da smo pobedili. Zamalo da Jovic usere sve na kraju, ali srecom pojavio se sam Miler i Cirbes pa smo dobili mec. Sada idemo da deremo Turke preko 20 razlike i na prvo mesto u grupi.
Korisnikov avatar
By Zex88
@Kontrabas.. Lazić je odlično čuvao Rajsa ceo meč,morao je da ga odmori,plus je Lazić imao 4 lične.. Simonu jeste izlomio kičmu,ali mu je dao samo dva poena..
Meč je dobio Miler,prikucavanje,blokada na kucanju sa leđa,asistencija i kucanje..Sve to u poslednjih minut. Čovek je igrao skoro bez izmene..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By kontrabas
@zex
Dobro to. Ali je u isto vreme imao i Jovića na klupi, Rebića, Gudurića. Kontam da bi svako od njih odigrao bolju odbranu nad Rajsom nego Simonović. U pravu si da vas nije mnogo koštalo, osim par poena i bržeg ulaska u bonus; to sam uostalom i ja napisao. Ali poenta je u tome da je svakako moglo da vas košta, da su postojale manje rižičnije opcije izuzev Lazića. Svi znamo da na forumu tendiramo da u pobedi sve vidimo roze a u porazu sve pljujemo. Shvatam da ste uprkos toga što je Simonović čuvao Rajsa pobedili, ali ta postava da ga on čuva je bila strašno loša i za mene neshvatljiva kocka.
Nije Rajs pehar. [WINKING FACE]
Korisnikov avatar
By skeske
Radonja od Cirbesa napravi ofanzivnu zvijer, od Jovica pik igraca i sjajnog asistenta, od Simonovica defanzivca na bekove, sta se ovo desava :D
Korisnikov avatar
By Mikoni
kontrabas napisao:@zex
Vidi, jedino što mi pada na pamet, a da umanji Radonjićevu ulogu, je da je Simonović na nekom tajmu tražio da on čuva Rajsa, Radonjić uzvratio "Ti da ga čuvaš!?" onako kolutajući očima, pa izveo takvu petorku i kao pedagošku metodu držao Simonovića u igri sve dok ovom nije postalo jasno da tu nema šta da traži. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]

Ok ga je cuvao. Istu stvar je radio i Obradovic sa kalinom na serhiju. Nizi igrac teze sutira, a rizikujes ulaz. To je ok...
Korisnikov avatar
By Zex88
kontrabas napisao:@zex
Dobro to. Ali je u isto vreme imao i Jovića na klupi, Rebića, Gudurića. Kontam da bi svako od njih odigrao bolju odbranu nad Rajsom nego Simonović. U pravu si da vas nije mnogo koštalo, osim par poena i bržeg ulaska u bonus; to sam uostalom i ja napisao. Ali poenta je u tome da je svakako moglo da vas košta, da su postojale manje rižičnije opcije izuzev Lazića. Svi znamo da na forumu tendiramo da u pobedi sve vidimo roze a u porazu sve pljujemo. Shvatam da ste uprkos toga što je Simonović čuvao Rajsa pobedili, ali ta postava da ga on čuva je bila strašno loša i za mene neshvatljiva kocka.
Nije Rajs pehar. [WINKING FACE]
A daj covece..Rebic ili Guduric da cuvaju Rajsa..
Korisnikov avatar
By Zex88
skeske napisao:Radonja od Cirbesa napravi ofanzivnu zvijer, od Jovica pik igraca i sjajnog asistenta, od Simonovica defanzivca na bekove, sta se ovo desava :D
Cekamo Dangu sutera.. :D I jos jednom,treba da se resimo Tompsona..

Rebron,zastitnik obruca.. :)

Slika
Korisnikov avatar
By MileBL
MILOS OBILIC napisao:Dobro je da smo pobedili. Zamalo da Jovic usere sve na kraju, ali srecom pojavio se sam Miler i Cirbes pa smo dobili mec. Sada idemo da deremo Turke preko 20 razlike i na prvo mesto u grupi.

Pazi, nije to samo Joviceva krivica, jako tesko je igrati u petorci samo sa jednim ball handler-om, protivnik tacno zna ko ce primiti loptu. U prvoj situaciji kada je izgubio loptu je ostao sam na nasoj strani, niko od nasih igraca nije se otvorio, na drugoj strani je malo vise Jovic zakomplikovao ali isto je izostalo otvaranje suigraca.

Povratkom Dangubica ce se malo situacija sa presingom kod izvodjenja lopte popraviti ali i dalje ostaje Tompson koji se krije od lopte i nema igru sa loptom u rukama, na Lazica i Simonovica u ovim situacijama se ne mozemo oslanjati, eventualno neko urucenje lopte.

Najveci dobitak povratkom Vilijamsa ce biti kvalitetna organizacija napada, sa njim i Jovicem imacemo konstantnu u organizaciji igre.

U poslednje dve utakmice u EL Cirbes i Miler pruzaju odlice partije, ali se ne treba zavaravati, centarska linija Reala je nama odgovarala kao i ova krnjava Himkija, protiv nekih bolje poslozenih centarskih linija moramo imati pomoc sa klupe.
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:
skeske napisao:Radonja od Cirbesa napravi ofanzivnu zvijer, od Jovica pik igraca i sjajnog asistenta, od Simonovica defanzivca na bekove, sta se ovo desava :D
Cekamo Dangu sutera.. :D I jos jednom,treba da se resimo Tompsona..

Rebron,zastitnik obruca.. :)

Slika
Cek jesi trazio ti igraca na obrucu? ?? jesi kukao? eto ti ga :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]