Stare teme
By Edibledi
Биће овде врло занимљиво. Бајерн води 26 разлике у Стразбуру, значи имаће 4-4, као Звезда.
У следећем колу Бајерн-Реал, који има 3-5 а у последњем играју Звезда-Бајерн.
Звезда, ако добије Бајерн, иде даље.
Најбоље би било да Реал изгуби, то би било баш слатко. :chores-mop:
Korisnikov avatar
By Zex88
Lika napisao:Miller zasluzio povisicu :D
Stan,kucu,kurve,sta god treba.. Covicu produzuj!!!
By leemoon
Mora se priznati da skauti iz Srbije zadnjih godina uspijevaju da snime sjajne igrace u za srpske klubove. Ovo je bila jedna od najljepsih kosarkaskih utakmica u evropskoj kosarci koju sam gledao zadnjih godina. Protiv Bajerna treba igrati u Pioniru. Mislim da je samo u dvorani Arisa u vrijeme Galisa i ekipe pravljena ovakva atmosfera (Olimpijakos tu i tamo).

Arena protiv Bajerna ni pod razno!! Nek se igra TOP 16 u Areni i eto para.

Cijelom timu cestitke!!

P.S. Ali Markus i pivski stomacic...Neprocjenjivo :)
Poslednja izmena od leemoon u Pet Dec 04, 2015 10:31 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Danas se videla razlika izmedju Markusa i Mekela.. Markus koji nije trenirao mesecima,bio pod suspenzijom je pokazao dok je imao gasa da je igrac sa veliko I za Gala..

Gudura opet kada treba pogadja trojku..

Jovic je postao ozbiljan plej..
Korisnikov avatar
By Peja
Gale napisao:Nebesa me kažnjavaju jakosecakajućim strimovima.Nemam pojma šta se dešava,rezultat vidim na B92.
au gale pa gde ti zivis i kakav ti komp imas, ozbiljno mi nije jasno da ti milioniti put kukas za strim i kvalitet strima :lol: :lol: :lol:

Daj nek se neko obaveze da ti salje linkove pred svaki mec, ili sidji do neke kladionice u grad :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo ga.. :D

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=BLhtrZcyAvg[/bbvideo]

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=nIf6ODa69HU[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Zex88
Mrkus za 15 minuta.. 13p,5sk,4ast.. :dance:
Korisnikov avatar
By kontrabas
Zex88 napisao:Jujuju,kakav je igrac Miler.. Mislim najbolji stranac ikada..
To nikako. Ono proseravanje za tri i njega i Wilijamsa, kada su se takmičili ko će više da promaši ili uzme teži, nerezonski šut, moglo je skupo da vas košta. Zvezda je imala rezultatsku prednost, koja je ostvarena preko centara. Onda se odustalo od toga, protok lopte i kretnja igrača je stagnirala, pik se igrao sa pola gasa i sve se svodilo na šut iz daljine Milera ili Wilijamsa. Bio je to recept da Himki dobije, jel vas šut iz distance nije služio, dok ste u reketu ostvarivali prednost. Ne znam kako ste dalje dobili, jer nisam dalje gledao. Ali kontam da ako je sad prošlo, ne znači da će drugi put, te treba da se povede računa da se ne upada u taj začarani krug, gde se Miler i Wilijams ispucavaju u nekom uzasobnom takmičenju, ko će da bude meč viner, napad stagnira a protivnik vraća u igru.
Kod Milera mi se svidja, kada pegla odbranu. Onda je opasan tuvej igrač. Takodje mi se svidja, kako Tomson pegla odbranu. Ali ona postava Radonjića, Simonović na Rajsa, šta je ono bilo? Neko pomračenje uma. Dugo nisam video tako očigledno lošu trenersku odluku. Srećom, te Rajs to nije mnogo iskoristio. Mislim da je izvukao dva faula i pogodio jednu dvojku, kada je Simonoviću umalo izlomio leđa. Takva odluka nije imala ni neku zamisao u napadu, na primer da Simonović postuje Rajsa i leđima napada koš; takav napad nijednom nije odigran. Još je Rajs Simonoviću lupio i bananu.
Korisnikov avatar
By Zex88
kontrabas napisao:
Zex88 napisao:Jujuju,kakav je igrac Miler.. Mislim najbolji stranac ikada..
To nikako. Ono proseravanje za tri i njega i Wilijamsa, kada su se takmičili ko će više da promaši ili uzme teži, nerezonski šut, moglo je skupo da vas košta. Zvezda je imala rezultatsku prednost, koja je ostvarena preko centara. Onda se odustalo od toga, protok lopte i kretnja igrača je stagnirala, pik se igrao sa pola gasa i sve se svodilo na šut iz daljine Milera ili Wilijamsa. Bio je to recept da Himki dobije, jel vas šut iz distance nije služio, dok ste u reketu ostvarivali prednost. Ne znam kako ste dalje dobili, jer nisam dalje gledao. Ali kontam da ako je sad prošlo, ne znači da će drugi put, te treba da se povede računa da se ne upada u taj začarani krug, gde se Miler i Wilijams ispucavaju u nekom uzasobnom takmičenju, ko će da bude meč viner, napad stagnira a protivnik vraća u igru.
Kod Milera mi se svidja, kada pegla odbranu. Onda je opasan tuvej igrač. Takodje mi se svidja, kako Tomson pegla odbranu. Ali ona postava Radonjića, Simonović na Rajsa, šta je ono bilo? Neko pomračenje uma. Dugo nisam video tako očigledno lošu trenersku odluku. Srećom, te Rajs to nije mnogo iskoristio. Mislim da je izvukao dva faula i pogodio jednu dvojku, kada je Simonoviću umalo izlomio leđa. Takva odluka nije imala ni neku zamisao u napadu, na primer da Simonović postuje Rajsa i leđima napada koš; takav napad nijednom nije odigran. Još je Rajs Simonoviću lupio i bananu.

:lol: :lol: :lol:

Pogledaj utakmicu,ali ovoga puta celu..
Korisnikov avatar
By kontrabas
@zex
Vidi, jedino što mi pada na pamet, a da umanji Radonjićevu ulogu, je da je Simonović na nekom tajmu tražio da on čuva Rajsa, Radonjić uzvratio "Ti da ga čuvaš!?" onako kolutajući očima, pa izveo takvu petorku i kao pedagošku metodu držao Simonovića u igri sve dok ovom nije postalo jasno da tu nema šta da traži. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
  • 1
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]