Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Da su me slušali... Realno,Rebabeba je pokazao više od njega u EL .

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Peja
Po meni sutra Mwil -a necemo mnogo ni videti , realno dugo nije igrao, a na toj pozicji su nam dva igraca koja su u odlicnoj formi..
5-10 min najvise, a ne bi cudilo i da ne udje
Korisnikov avatar
By self-thought man
Ne mogu da verujem kako nas je izjebao Fener, ocekivao sam posle 2/4 da ce sigurno privesti kraju, realno su za klasu bolji od ovakvog reala... Imali su ozbiljnu sansu da prvaka Evrope stave na rub provalije, a Real moze samo bolje u nastavku. Drugih prilika ce tesko biti. Doncic nevidjen talenat, ako mu se ovako bude razvijala karijera bice veliko ime.
Smorio sam se u picku materinu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :D
Korisnikov avatar
By Peja
SAMO HRABRO

Bitna stvar, Himki je dobar tim, ali dosad ovakav test nije imao, po pitanju atmosfere pa i pritiska, oni MORAJU da dobiju vcrs jer ako ne dobiju izjednacice se s nama a realno znamo kako su oni dosad igrali a kako mi, dakle prosuce sve sto su uradili.

Ono gde vidim nasu sansu, ne igra Davis, a od ostalih nosilaca, Dragic, Sved i Todorovic su tek od ove sezone s timom, mislim da bi ovo mogao biti dobar test za njihovu uigranost i rekaciju u teskom mecu, na sve to ce nas malo i podceniti.

Kljucna stvar, imamo prednost na pocetku dok se oni ne snadju u atmosferi i imamo prednost u eventualno neizvesnoj zavrsnici gde ce atmosfera biti na vrhuncu.

Takodje njihovo najjace oruzje su bekovi, a mi tu imamo elitne EL defanzivce, Jovic i Lazica

Moj savet da se u ovakvom mecu posebno posvetimo Monji, vise se plasim njega nego Ryce-a
Korisnikov avatar
By Zex88
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=K_C4M44uhGg[/bbvideo]

Ovako nesto veceras.. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Veceras moramo da odigramo dobar mec. Navijaci da daju maksimum maksimuma. Odbrana mora da bude cvrsta, ne smemo ih pustati da sutiraju trojke i ne smomo da dozvolimo da protivnicki centar ode iza ledja Cirbesu i Stimcu. Skok mora da bude na nasoj strani, a nasi plejmejkeri moraju da budu agresivni. Simonovic na Sveda, Lazic na Dragica i udri. Nadam se da ce nam se razigrati centri, a da ce Simonovic, Guduric i Tomson pogadjati svoje suteve, a Miler i Vilijams napraviti sou dens u Pioniru :D.
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]