Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
E ali momenat,Gudura pogadja trojku za +1(posle realove trojke),pa onda Reba iz ugla..

Kojom logikom smo mi ovo dobili,da me ubijes ako znam..
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Polovina trece cetvrtine, Real prestigao prednost i poveo 10 razlike, Jovic licna + tehnicka + svlacionica, ulazi Rebic ( a secamo poslednjih 6 minuta u Strazburu ), Miler mora da se cuva, na drugoj strani prvak Evrope i jedan od najiskusnijih timova u EL. Sve je ukazivalo na poraz.
A onda deca uzimaju stvar u svoje ruke ( Ok, i Miler i Cirbes ), ali ova dva momka zasluzuju da se posebno istaknu. Sa dvadeset godina ti uspes ovo da preokrenes i dobijes. Ako posle ovoga ne postanu igracine nece nikad, pre svega Guduric.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Guduric kada ima loptu znam da ce nesto da napravi, milina ga je gledati, jos ako se plasiramo u top16 ne mogu ni da zamislim koliko ce da napreduje, svakako ocekujem da dobije poziv za pripreme reprezentacije.
Korisnikov avatar
By Zex88
Na 6 min pre kraja,+1 za naa,petorka Reba,Gudura,Laza,Tejić,Cirbes..:-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Pogledao sam snimak utakmice, Miler je crni Bjelica, skroz je drugaciji od visokih Amerikanaca koji dolaze u Evropu.

Za ostale se nadam da nece pasti na doping testu.

Valjda ce Radonja izgladiti nesporazum sa Jovicem, bio je pod velikim pritiskom + igra sa povredom bez treninga.

Kaze Pik da je Mekel presao kod Miska u agenciju, to bi trebalo znaciti da postoji resenje za njegov slucaj.
Korisnikov avatar
By Poska
MILOS OBILIC napisao:Sva sreca uspeli smo da pobedimo i sudije i cigane i Radonjiceve odluke... Iako smo trebali da vodimo i preko 10 poena na poluvremenu mi smo vodili samo 3 poena. U trecoj cetvrtini raspad, ali onda je Miler uzeo stvari u svoje ruke i resio tu cetvrtinu i doneo neizvesnost. Zatim preuzimaju stvari u svoje ruke Rebic i Guduric, a onda nam Cirbes donosi pobedi, a Guduric je overa zakucavanjem.

Edit: Nemojte da hvalite Radonjica pa covek je gurao Tomsona koji ne moze bazen da pogodi ( iako nije los decko, pritrcao Simonu na podu brzinom svetlosti ), a Gudurica drzi na klupi do 28 minuta. Forsira Tejica. Igraci su sami doneli pobedu.
Судије су биле скроз коректне у овом мечу, могло би се рећи и више него коректне. За Радоњићеве одлуке си у праву, али донекле. Да Јовић није добио техничку, Гудурић не би видео паркета. Кажем, његова одлука је допринела овоме, али та одлука је била сплет чудних околности, који је дошао до невероватно добрих решења.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Peja napisao:Ajde picke ko je osim Peje najavljivao pobedu? :D
...
Vincent Vega napisao:Ej Cigani, aj' nakantajte sutra one cigane pa vam dođem. :)
:violin:
Korisnikov avatar
By Peja
Vincent Vega napisao:
Peja napisao:Ajde picke ko je osim Peje najavljivao pobedu? :D
...
Vincent Vega napisao:Ej Cigani, aj' nakantajte sutra one cigane pa vam dođem. :)
:violin:
:clap:

Iskreno jedna od vecih pobeda oba 'vecita' rivala
Mislim da samo ona tekma sa Barsom 2010 u Pioniru , moze da se ravna.

Fakti:
Zvezda promenila pola tima za mesec dana, ne zna se vise ko igra, koju pozicjiu , ko je zdrav, kakvu kosarku igramo? tj nemamo izgradjen stil, svaki mec igramo drugacije , pred ovaj mec imamo 1.5 , JEDNOG I PO pleja, od kojih je prvi igra pod inekcijama povredjen a drugi klinac koji je sjebo proslu utakmicu, pored toga medju bekovskom linijom nemamo igraca koji moze pogoditi sut za tri, u jednom trenutku ostajemo i bez tog pleja ,Cirbes ulazi u problem s faulovima, a mi sa postavom rebic Guduric Simon Miler Stimac okrecemo utakmicu protiv REala, AKTUELNOG SAMPIONA koji vodi , koji je ovo morao dobiti, koji igra kompletan, sa bezbroj ovakvih i tezih meceva, vodi 10 razlike i sa tandemom ljuljj caco ne moze da prelomi mec protiv REBICA koji prvi put igra 15 min vezano u senioorskoj kosarcci.

Zakljucak , mi MOZDA necemo proci, ali Real SIGURNO nece :lol:

JOS JEDNOM SVAKA CAST IGRACIMA :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo da uyivate,snimak sa engleskim komentatorom..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=91fBBnSS0l4[/bbvideo]
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]