Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Ajde picke ko je osim Peje najavljivao pobedu? :D

Braco REba i Gudura odigrali rutinski kao Kalderon i NAvaro u najboljim danima, kao da igraju 10 godina zajedno i ovo je samo jedan mec u nizu koji odradjuju , moj respekt
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sva sreca uspeli smo da pobedimo i sudije i cigane i Radonjiceve odluke... Iako smo trebali da vodimo i preko 10 poena na poluvremenu mi smo vodili samo 3 poena. U trecoj cetvrtini raspad, ali onda je Miler uzeo stvari u svoje ruke i resio tu cetvrtinu i doneo neizvesnost. Zatim preuzimaju stvari u svoje ruke Rebic i Guduric, a onda nam Cirbes donosi pobedi, a Guduric je overa zakucavanjem.

Edit: Nemojte da hvalite Radonjica pa covek je gurao Tomsona koji ne moze bazen da pogodi ( iako nije los decko, pritrcao Simonu na podu brzinom svetlosti ), a Gudurica drzi na klupi do 28 minuta. Forsira Tejica. Igraci su sami doneli pobedu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jel Radonjic isterao Jovica iz igre zbog nesportskog ponasanja ili je Jovic dobio drugu tehnicku na utakmici pa je morao napolje i sa 4 faula ?
Korisnikov avatar
By Lepus
Prekide mi link konferencije, sta je rekao Radonja za Jovica?
Korisnikov avatar
By skeske
MILOS OBILIC napisao:Sva sreca uspeli smo da pobedimo i sudije i cigane i Radonjiceve odluke... Iako smo trebali da vodimo i preko 10 poena na poluvremenu mi smo vodili samo 3 poena. U trecoj cetvrtini raspad, ali onda je Miler uzeo stvari u svoje ruke i resio tu cetvrtinu i doneo neizvesnost. Zatim preuzimaju stvari u svoje ruke Rebic i Guduric, a onda nam Cirbes donosi pobedi, a Guduric je overa zakucavanjem.

Edit: Nemojte da hvalite Radonjica pa covek je gurao Tomsona koji ne moze bazen da pogodi ( iako nije los decko, pritrcao Simonu na podu brzinom svetlosti ), a Gudurica drzi na klupi do 28 minuta. Forsira Tejica. Igraci su sami doneli pobedu.
Nemoj da se provaljujes, Thompson je odigrao dobru utakmicu veceras.

Jebote, Rebic i Guduric pobjedjuju Real, ja sanjam.
Lepus napisao:Prekide mi link konferencije, sta je rekao Radonja za Jovica?
Ništa. Iskulirao. Kao, to se dešava i sl.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Au..Skoro nisam ponosniji bio na Radonju i ekipu..Srce ko Rusija.. Slavilo se u Zemunu,grmelo je.. Ali mi okrećmo -10 sa Rebom samo na pleju. Gudura objasnio,ali bratija Miler i Cirbes.. Ne znam ni šta da pišem odoh kući da pustim d3 i uživam..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]