Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Uuu,ne znaš ti kako se pljuje kod mene na poslu Radonjić..Kakvim imenima sve naziva,traži se drugi trener već godinu dana,nabrajaju se čak i Vukoičić i ekipa.. Pljuje se i kad dobije tehničku i je ne dobije..I to najgore uvrede,vređanje Duleta je mala maca za ovo.. Vrhunac mi je bilo pljuvanje Radonje što je Rebić bacio loptu na tribine ili što protiv Strazbura nije ušao Nastić da napravi 5 ličnih za 5 minuta i time spreči preokret? A to što je povređeno brdo igrača,samo i za to što ga ne okrive.

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By hurricane
Niko iole normalan neće pljuvati Radonju zato što je Rebić bacio loptu na tribinu, zato što mu je povređena gomila igrača, za uvrede nema opravdanja ni da nema ni jednu pobedu u aba ligi. Ali za polivanje govnima smatrate svaku kritiku njegovog rada. Pa ajde recite mi utiske sa poslednje utakmice protiv Sutjeske. Utakmica je bila neizvesna do recimo nekih dva minuta pred kraj. Za malo izvesnija od prethodne el. sa Stazburom. Utakmica sa fenjerašem. Ko može opravdati trenera koji nije dao Boriši barem 5 minuta. Meni je to ziherašenje neshvatljivo. Zex, kažeš Simonović ima bolju statistiku, pa naravno kad mu je i minutaža desetostruko veća.
Valjda u klubu treba da se napravi strategija, barem petogodišnja. Da gazda izađe pred novinare i kaže: Nama su talenti Taj, taj i taj. Planiramo da u narednih 5 godina za dvojicu od njih trojice uzmemo obeštećenje po preko milion evra. Cilj nam je svake godine plasman u evro ligu, domaće prvenstvo pa kup.(tim redosledom) U evro ligu ulazimo bez ikakvog imperativa, Kako nam se kockice slože, pa ako budemo imali sreće F4 će se desiti u narednih 5-6 godina. A ne, do nove godine otpuštaju se sva tri stranca, tako ni prebogati Rusi i Turci ne rade. A onda kad se desi novi dug od 10-15m Čović će biti polivan govnima baš od strane ovih koji ga sad hvale. O ovome što sam napisao u zadnjem pasusu Radonja nema neku veliku ulogu u odlučivanju, ali ti radiš jedan posao koji je kad ima uspeha zaslužni su igrači, a kad kola krenu nizbrdo, krivica je tvoja, al da si barem ti odlučivao za bitne stvari u ekipi pa da znaš zašto si pljuvan, nego se uvlačiš gazdi, prihvataš krivicu blamiraš se i zašta si kriv i zašta nisi, ne zaslužuje drugačiji tretman od navijača nego što ga ima.
Šta treba da uradi jedan trener da bi stekao kredibilitet kod navijača Zvezde? Po Radonji kenja ko kako stigne iz svih mogućih i nemogućih razloga. Baš bih volio da vidim kako izgleda trener koji 2 mjeseca posle okupljanja nekomletnog tima, težih povreda nekoliko igrača i (ne)uklapanja novih igrača ima sve pobjede u El, po mogućnosti stoka razlikom, ABA ligu odrađuje lijevom rukom i usput daje šansu bar 6-7 mladih igrača pošto nam je 3 malo, a Mitrović i Danguba su po nama već veterani.
Hoću samo da kažem da treba malo uživati u uspjesima kluba i samom bitisanju na ovom nivou nakon decenija maltretiranja, a dobri klinci će isplivati (vidi pod Bjelica, Bogdanović, Mitrović, pa i Gudurić i Tejić u našem slučaju).
Uživanje u uspehu kluba bi se desilo da se nastavila prošla godina. Tj. da se nije krenulo u otpuštanje stranaca. Koji si đavo dovodio Sofoa kad ne može sastaviti ni dva meseca. Šta si mislio, s 30 godina i 160kg igraće ko da mu je 22god. Jel sam ja birao pojačanja ili stručnjaci. Ko uopšte skautira nove igrače. Neko iz Zvezde ili Miško Ražnatović. Pa do juče ni Gudura nije mogao ni primirisati u prvih 12 dok nije promenio menadžera. Mislite o tome pre nego nam se obije o glavu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto je Radonjic dozvolio onda da mu dovede igrace koje on ne zeli ? Sto cuti, a nema nista gore od trenera koji ne sme da pisne ?
Korisnikov avatar
By skeske
Radonjic je imao svoje zelje za centra i pleja, nisu ispostovali njegove zelje. Trebao se ograditi od tih transfera odmah na pocetku, ali tako bi podijelio klub i nastetio svima. Tako da mi nije cudno sto nije reagovao.
Velika greska mu je sto pristaje na kompromise, trebao je otici u inostranstvo kad je imao ponude, ali gotovo je sad.
Kakvu odgovornost treba da snosi? Sa krnjavom ekipom u vrhu je tabele ABA i u igri za TOP16, kakva odgovornost? Za sta?
Korisnikov avatar
By hurricane
Zašto je došao u Zvezdu onda. Zbog para ili zbog profesionalnog napretka. Ako ti se neko meša u posao na svakom koraku, bira ti igrače, određuje ko će da igra, ko ne, samo još što ti i taktiku ne sprema (a ne zove se prof. Nikolić), ti si brale osuđen na posipanje govnima. Prema tome on je u Zvezdi isključivo zbog para. A kad tad taj isti što mu se meša, posuće ga celom septičkom jamom :angelic-green: :angelic-green:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Normalno da Radonjic mora snositi odgovornost ako se ne daj Boze ne prodje u TOP 16 i ne izbori liga dogodine. Za sada ne mora da ide.
A skekse nisi u pravu. Sta tebi gazda naredi da potpisujes lazne fakture i ti cutis, potpisujes i dalje radis sto ti on kaze i ti nisi odgovoran, a jeste samo gazda ?
Korisnikov avatar
By MileBL
Cisto sumnjam da bilo koji trener u Aba ligi sastavlja tim po svojoj zelji. Ima tu raznih ustupaka, Radonja kad bi dao otkaz u CZ mogao bi stati u red iza Trife, Luke Pavicevica, Vlade Jovanovca, Vujosevica, Dzikica i ostalih Miskovih trenera bez angazmana i cekati tri godine novi posao, ovako ima kakvu takvu priliku za rad i dokazivanje.
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]