Stare teme
By Edibledi
hurricane napisao:Dal će Boriša otići ili neće, videćemo u martu 2016. A to što igra EL. je jako diskutabilno. Misliš jesu li on i njegovi roditelji zadovoljni njegovom igrom, tj minutažom.
U stvari imaš Stojanovića Rakićevića Ristića pa ih pitaj.

Још је рано питати их било шта јер нису постигли ништа запажено у каријери, осим што су освајали медаље са млађим селекцијама Србије.
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo,pitam Ristica koliko je zadovoljan minuitazom i pruzenom sansom..

Prosle godine igrao prosecno 8.5 minuta,ove godine 16.

Ristic je 95 godiste,dakle 21 godina..

Misljenja sam da Borisa treba da igra vise,ali nemojmo da preterujemo.. Ucenjivanje,kukanje preko medija,moze samo da naskodi Borisi. On samo neka radi kako treba,doci ce i minutaza.. Takodje i bezanje sa 18 nikom nije nista donelo dobro. Mnogo je vise onih koji su propali..
Korisnikov avatar
By hurricane
Nisam mislio da im se ocenjuje da li je bolje što su otišli ili da su ostali. Nego šta ih je nagnalo da ne potpišu. Rakićeviću i Ristiću sigurno nisu pare u pitanju, jer tamo gde igraju igračima ne plaćaju. Ne mogu da tvrdim, al verujem ni da Voji nisu pare bile presudne.
@Zex
Šta da misli dečko u situaciji kad maltene pola ekipe povređeno i tvoj tim gubi utakmicu zbog kratke rotacije, a ti si pokazao da možeš, a ne dobijaš šansu. Da je Boriša Španac imao bi 10 minuta u proseku u Realu ili Barseloni. No, neko vidi šta je imao tek kad to izgubi.
P.S. Malo li je 16 minuta u drugoj godini?
Korisnikov avatar
By Zex88
Malo je.. Dok pika rezervnog centra na koledzu kolege iz njegove generacije odose i u nba i igraju tamo.. Da ne pricam gde su bili neki u njegovim godinama i sta su radili..

Sto se tice Borise,da pokazao je protiv Reala da zna,da ima talenta i treba da igra vise,medjutim kuknjava kako se on upropastava jer jel te sa 17 godina ne igra ispred Milera,Simona i Tejica(btw,nas jebe slaba rotacija na pleju i beku,ne na 3 i 4,tu prethodno nabrojani odradjuju posao kako treba)mi uuopste nije jasna. Dakle,njemu je sada potrebno da uci,da se fizicki nadogradjuje i bije sa svaki minut. Pa onda kad dodje leto i reprezentacija da pokaze u svojoj generaciji sta je stekao i naucio i da zauzme u Zvezdi svoje legitimno mesto u rotaciji kao jaci,bolji,precizniji igrac.
Korisnikov avatar
By hurricane
Znači Ristiću ne valja što je rezervni centar sa 16 minuta prosečno, a s druge strane Boriši je ok što je rezerva Simonoviću. Ristić će dogodine biti prvi centar, a Boriša će biti rezerva, al u nekom drugom klubu nažalost.
Sem Jokića, koji još Ristićevi vršnjaci igraju u NBA?
U nedoumici između igrača i kluba nekako sam uvek na strani igrača. Valjda, ako pogreši u proceni, usro je motku, a klub ako pgreši u proceni doći će drugi talenat.
Sve,sve al da ti Simonović bude ispred momka koji je jedan od najvećih talenata u Evropi u svom godištu, ne mogu da verujem.
Korisnikov avatar
By Zex88
Da igra EL rekao bih da je ok.. Covek u 21 dospeo da bude rezerva na kolezdu.. Bas munjevito napreduje..

Vrsnjaci su mu skoro cela generacija sa ovogodisnjeg drafta.. Okafor,Porzingis,KAT,Hezonja,Rasel je 96,itd..Tu je i Eksum..
A godinu dana mladji su Janis,Noel,Nurkic,Smart.. Ima ih brdo,ne znam sad napamet..

Da bice prvi centar jer ce onaj Poljak ili sta je vec otici u nba,a Ristic neka i dalje pika koledz kosarku(ubice me Antonije sto mu diram ncaa :D)..

Taj talenat(Borisa) ima 17 godina i jos mnoooooooooogo rada ispred sebe kako bi mogao da se bije sa EL igracima.. A Simon(ja njega ne volim)nam je uz Jovica najbolji igrac,mada to mozda vise govori o drugima..

A njegov odlazak u drugi tim koji ti zagovaras ce ga samo poslati u Musli skolu..

Evo da bacim pogled na statistiku Simona: u EL, 10p uz sut za tri od 46%,za 2 66%.. Doneo nam je brejk u Minhenu,a bio i jedan od najboljih i protiv Strazbura,Igokee,Sutjeske,Metalca,itd.. Jbg,tako je.. A samo nam jos fali da se dezurni pljuvaci Radonjica jos vise grupisu i pljuju sto ne moze Borisa da odradi nesto..
Korisnikov avatar
By MileBL
U najidealnijem scenariju talentovani igaci ne mogu imati minutazu koliku bi neki zeleli, ljudi pisu kao da imamo zagarantovano prvo mesto u ABA ligi i prolaz u top16 u EL, pa ajd pusticemo decu da se igraju, u plej ofu iskusniji malo stisnu i osvajamo titulu. Na drugoj strani imamo milion problema, nemamo uigrane prve petorke, a trazi se minutaza za 11 i 12 igraca u rotaciji. Malo realnosti treba imati.
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:U najidealnijem scenariju talentovani igaci ne mogu imati minutazu koliku bi neki zeleli, ljudi pisu kao da imamo zagarantovano prvo mesto u ABA ligi i prolaz u top16 u EL, pa ajd pusticemo decu da se igraju, u plej ofu iskusniji malo stisnu i osvajamo titulu. Na drugoj strani imamo milion problema, nemamo uigrane prve petorke, a trazi se minutaza za 11 i 12 igraca u rotaciji. Malo realnosti treba imati.
+10000
Korisnikov avatar
By skeske
hurricane
Ne mislim nego znam iz prve ruke da mu je otac zadovoljan, takodje znam iz prve ruke da je i Borisa zadovoljan.
Stojanovica ne bih komentarisao, a Rakicevica i Ristica potpuno razumijem i zelim im srecu.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Šta treba da uradi jedan trener da bi stekao kredibilitet kod navijača Zvezde? Po Radonji kenja ko kako stigne iz svih mogućih i nemogućih razloga. Baš bih volio da vidim kako izgleda trener koji 2 mjeseca posle okupljanja nekompletnog tima, težih povreda nekoliko igrača i (ne)uklapanja novih igrača ima sve pobjede u El, po mogućnosti stoka razlikom, ABA ligu odrađuje lijevom rukom i usput daje šansu bar 6-7 mladih igrača pošto nam je 3 malo, a Mitrović i Danguba su po nama već veterani.
Hoću samo da kažem da treba malo uživati u uspjesima kluba i samom bitisanju na ovom nivou nakon decenija maltretiranja, a dobri klinci će isplivati (vidi pod Bjelica, Bogdanović, Mitrović, pa i Gudurić i Tejić u našem slučaju).

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena od MookieBlaylock u Sre Nov 25, 2015 7:35 am, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]