Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Laza ne igra večeras.. Mekel,Markus,Laza,Teja,Luka,Danga su aut..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
By Edibledi
Heisenberg napisao:Jezivo je kada pomislim da smo mi ovu utakmicu igrali bez Mekela, Lazica, Dangubica, Mitrovica, Tejica, Nastica, znaci fakticki bez pola tima, nz sto Radonjic nije koristio zadnju dvojicu ali bez pola tima nece da moze, jedina dobra stvar je sto rece Zeks ubrzani kurs sazrevanja Gudurica, nesto slicno kao sa Bogdanom u KKP pre tri godine.
Cilj ove sezone mora da bude osvajanje ABA i davanje sve vece sanse Simanicu, moramo razmisljati malo sire, valjda nam je ova sezona opomena kada je u pitanju gomilanje stranaca, dati sansu mladima dogodine uz par iskusnih i klinci ima da lete po terenu.
Aranitovic, Guduric, Dangubic, Simanic, Tejic
..., ja bih takodje probao i sa dovodjenjem Vase Micica.
+1000
Korisnikov avatar
By Zex88
Teja uneo preokret.. Jovic uradi nesto dobro,pa izgubi loptu.. Ja se stvarno nadam da ce sto pre neki dobiti ispisnicu..
Korisnikov avatar
By Zex88
Porodismo nekako.. Vuku ovo Jovic i Simon sami.. Milera danas nigde,Tompsona standardno nema.. Reba beba je u fazonu,gde mene pustate.. Cirbes i Stimac,kuku ocu,kuku majci..

Uglavnom pretanki smo ove godine,ovde mora da se dovede igrac na poziciji dva umesto Tompsona,on ce nam sluziti samo za skupljanje prasine u cosku..
Korisnikov avatar
By Peja
Jovic Guduric Tejic Simon +
Ostali -

Inace sam prezadovoljan Jovicem.
Igrac kog bih imao u svakom timu koji bih vodio, nezavisno od jacine
Korisnikov avatar
By Zex88
E to je problem Pejo,pogledaj koliki je minus..

Za Jovketa sam ocekivao,jeste danas gubio lopte,ali opet je bio ubedljivo najbolji.. Dusa mu je u nosu,nema zamenu.. A i saigraci mu ne olaksavaju..
By mare6
Bice valjda bolje kad se vrati Markus. Vidi se da nemamo organizaciju u napadu,svi stoje niko se ne krece. Ocekuje da Miler i Williams budu paklen tandem
Korisnikov avatar
By Zex88
Jovke mec viner..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=nsu31lBYZPY[/bbvideo]
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]