Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Боље питање је је л' Мекел стварно повређен? Ту се крије одговор ко је заиста крив.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jezivo je kada pomislim da smo mi ovu utakmicu igrali bez Mekela, Lazica, Dangubica, Mitrovica, Tejica, Nastica, znaci fakticki bez pola tima, nz sto Radonjic nije koristio zadnju dvojicu ali bez pola tima nece da moze, jedina dobra stvar je sto rece Zeks ubrzani kurs sazrevanja Gudurica, nesto slicno kao sa Bogdanom u KKP pre tri godine.
Cilj ove sezone mora da bude osvajanje ABA i davanje sve vece sanse Simanicu, moramo razmisljati malo sire, valjda nam je ova sezona opomena kada je u pitanju gomilanje stranaca, dati sansu mladima dogodine uz par iskusnih i klinci ima da lete po terenu.
Aranitovic, Guduric, Dangubic, Simanic, Tejic..., ja bih takodje probao i sa dovodjenjem Vase Micica.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne znam dokle cete se vaditi vise na povredjene igrace. Da su tu Dangubic i Mitrovic ne bi nam sada bili u ekipi Simonovic i Miler koji su nam najbolji strelci. Da nije Mekel ocajan ne bi ni dovodili Vilijamsa. Protiv Francuza smo igrali samo bez Mekala.
Korisnikov avatar
By MileBL
I Lazica.

Taman smo ostali za toliko kratki, prvi plej i najbolji defanzivac u spoljnoj liniji je ono sto nam je nedostojalo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Da tacno falio nam je i Lazic mada nisam zadovoljan sa onim sto pruzamo ove sezone u odbrani. Umesto da odbrana bude najbolji deo ekipe ona je skroz rastimovana, verovatno najvecim delom sto nemamo dobrog skakaca na poziciji krilnog centra koji bi bio zver u reketu. Miler skace, udara blokade, ali je vise krilo nego krilni centar.
Moramo da popravimo odbranu ako hocemo da pobedjujemo. Mi ne smemo da primimo vise od 70 poena od Bajerna i Himkija.
Korisnikov avatar
By Zex88
Protiv Sutjeske nemamo ni Tejica,visoka temperatura.. Dokle vise?
Korisnikov avatar
By MileBL
Dosli smo u vrlo nezgodnu situaciju u ABA ligi, svaki eventualni kiks nas izbacuje iz borbe za prvo mesto, a protivnici sve tezi od tezog za ovako osakacen tim.

Hoce li bar Lazic biti spreman za vecerasnji mec?
Korisnikov avatar
By skeske
Svi ce jos mnogo kiksati u ABA. Bitno je da sa ovako osakacenim rosterom uhvatimo bilo kakav ritam i da budemo tu na pobjedu oko prvog mjesta.
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]