Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Гледам сад статистику..

Јовић,није га ишао шут,али за 23 минута,4п,8ск,10аст..
Ребић за 17 минута 2п,1аст.

То је то..

Милер је тешка братија,само брате не може он да игра 1 на 1 са 10 метара..

23п',12ск,4 блокаде... Опасан играч..
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
E vala odgovnorst je i Radonjića i to velika.
Pa Jović igra sa četvrtom ličnom, na klupu do zadnjih 5 minuta pa onda nek se vraća, a on nastavio i dalje igrati, e svašta. Cijenim da bi u tim trenutcima Rebić bio bolji, a ne da on igra finiš meča.
Simonović je pogađao opet dobro, ali šutnu onu jedno trojku bezpotrebe poslije ofanzivnog skoka. I što Simonović da čuva Babou, bolje da je Rebić to radio ili Gudurić brži su u nogama, a usput i odmorniji. Da se ne lažemo po još jednoj stvari, bio je Muta™ show, dok je išlo bila je pjesma, kad je stalo onda nastupa Zmijanac Vesna.
I u drugom djelu se moralo igrati nešto sa niskog posta.
Ne zamjerim ja ni Rebići ni Guduriću, klinci su, vjerovatno strah veliki, a pritom rebron i nije neki talenat u najavi, dobro reče zeksara Gudrić je baš nešto pokušao.
By surda
Jbg, ovo je bas bolan poraz. Ovo se moralo dobiti. Ocajno smo u napadu izgledali u 4/4. Ok, drzao nas je sut u 1. poluvremenu, nije nas nikako htio u 2. No, mi u zadnjih 10tak minuta nismo znali sta s loptom radimo. Kosa iz igre nismo dali u zadnjoj cetvrtini...
Ako su Miller i Simonovic bili previse umorni mogao je Guduric da igra vise tokom 3/4 i mogao je Borisa barem 3 min da odigra u 2/2. Taman dovoljno da predahnu.
Ne znam, ova bezmudost i izgaranje(nadam se od zelje) kod igraca stvarno zabrinjavaju. Nadam se samo da trener i uprava znaju sta rade.
Mekel se izgleda prisiljava na neki sporazumni raskid. Ako mi je to tacno onda to nije nikako dobro. Kako posle dovesti igraca kad po milioniti put tjeramo igraca posle 2-3 mjeseca. Ovaj nije ni toliko docekao...
Vrlo moguce da se top 16 i prije ove utakmice vise nije planirao. No ok, on realno i nije trenutno toliko bitan. Ove sezone je vazno doci do prve pozicije u ABA. Sa ovakvom Cedevitom to ce biti veoma tesko.
Korisnikov avatar
By The Answer
Meni jos ne dopire do mozga.. kako bre, kako?

Jebem ti Strazbur da ti jebem Strazbur kao da mi fudbal nije bio dovoljan u zivotu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sada kada sam se malo smiro,pokusavam neke lepe stvari da nadjem..Ona druga trojka Gudurica-Harden stajl.. I sad zamislite da je uz Milera doveden zastitnik obruca na 4? Posto bratija lepi rampe kao na traci.. 1,5 u ABA,2,29 u EL.
Korisnikov avatar
By skeske
Velika steta. Jebiga, sa dva beka i dva talenta ne moze se nista u ovakvim utakmicama. Usrao nas je sut ali nismo izdrzali fizicki. Jebiga, zao mi je.
Valjda cemo poslije ovakvih utakmica dobiti Gudurica, ovo mu treba.
Korisnikov avatar
By Poska
У праву је Одговор, или ово или оно. :)

Мислим да сте поставили нов рекорд, у 4-ој 0 поена из игре, све са пенала.

Симоновић игра лошу одбрану. Док је његов играч без лопте, он га добро спречава да је прими, чим је добије, не може да га сачува никако, испада на прву финту. Уз то је почео много да се баца, не знам шта покушава, и када је неки дуел и тако нешто, стално покушава да изнуди неки фаул и у нападу и у одбрани.

Лепо Жекс каже, ја знам шта вама треба, а то тренер није, написао сам још пре неколико дана.

Едит: Мислим да би Радоњић овако изгледао и прошле године, само што га је тада селекција и много већи индивидуални квалитет извукао.

Чим се човек мало окуражи: ''Драго ми је што су добили 1/4, да се понадају''. :lol:

25 шутнутих за 2 поена, 35 за 3.
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbg,mi najbitnije mečeve trenutno igrami bez Markusa,Mekela,Laze,Dange,Luke. I kad dodaš promašaje sa Tompsonom i Sofom,da je Štime limitiran,da je Reba beba,a da Gudurić mora na ubrzani kurs,da Miler uči evropska pravila,mi još i dobro stojimo.
A sve zbog toga što taj koji gleda kasete[TRADE MARK SIGN] nema izgleda pojma šta radi..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Mikoni
Miler najbolje oslikava igru ove sezone - čisto indijanisanje. Lik je jeste bolji basketaš od skoro svih koje smo imali, čak ne mogu reći ni da se ne trudi, ali je tip koji bi nam uništavao koncepciju sve i da je imamo. Što je najgore, on nam je jedan od boljih igrača..

Meni je mnogo falio Dangubić. Zapravo, bilo koji normalan bek. I Mitrović, uz sva ograničenja koja ima - kapiten je, nije jajara, zna da povuče.

Aj što rebić s mukom dribla kad ga stisnu (situacije kod kojih bi MArkusu mogli da se sagnu..), ali što niko ne ume da se otvori da primi loptu..
Korisnikov avatar
By The Answer
Ne znam da li da se molim Zevsu, Perunu, Lokiju i ekipi da Bajern dobije u Francuskoj i mi da dobijemo Bajern a da sve ostale izgubimo i mi i Bajern i Strazbur ili da pocnem da se lozim na osvojicemo Evrokup? :D
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]