Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Danas moramo da odigramo dobar mec i da pobedimo. Tu najvise mislim da nase bekove Gudurica i Tomsona. Bice ovo prilika da se vidi jesu li lazni talenti i lazni stranac ili su stvarno dobri igraci za nasu Zvezdu. Guduric konacno mora proigrati, posto je zadnjih par utakmica u zestkom padu forme.
Ne znam da li ce igrati Mekel, ali pik sa Cirbesom i Stimcom mora da dobro funkcionise. Nadam se da ce nas krenuti i sut. Skok mora biti dobar i da njih nateramo da gube lopte, a mi da prenesemo lagano loptu preko pola.
Korisnikov avatar
By Peja
Prosli mec sam pogodio Simona

Evo sad kazem da ce Tomson pokidati, kao i Mekel ako igra , ako ne onda Guduric.
Korisnikov avatar
By Lepus
Pejo, nisam ispratio, sta ti znaci ta izjava u potpisu Stimac je dobar defanzivac?
Korisnikov avatar
By Poska
Добија ово Звезда.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sunce ti,prangijamo kao GS.. Kako je Miler oterao sve od koša..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
By Edibledi
Dajte neki link, molim Vas.
Ovaj moj operater na poslu ima samo dva sportkluba.
A možda se i pbp ukočio na EL, piše i dalje da je 42-56.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav sudijski lopovluk. Navodni faul Cirbesa u napadu, pa onda pogresno vodjenje njihovog krila, a sudija ne svira nista i oni nam daju trojku i na kraju koraci Burbue posle cega on dobija slobodna.

Ne znam sta je sa Radonjicem da forsira ovoliko Cirbesa koji je ocajan. Neka vrati Stimca ako je ovaj zdrav.
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]