Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By BogdanB
Spomenuo si Pantere, jel si gledao utakmicu Panteri, Saintsi? Kakva utakmica, ono je bilo milina za gledanje. Samo su leteli poeni I nije se znalo nista do kraja. Mislim da je to bilo trece kolo.

Inace, kao klinac sam nesto gledao na tv-u I igrao nfl igricu, mislim nfl 2002. Igrao sam sa Bakanersima, najvise mi se svidjao grb I imali su opasnog igraca Keyshawn Johnson, samo sam na njega igrao :lol: osvojili su 2003.god I mislim da je tada zadnji put prikazivan nfl na trecem ili avali.
Pakerse gotivim zbog serije That '70 show. I kada sam ih gledao prvi put ove sezone, lepo su igrali I svidelo mi se I volim navijace, prazne ulice kada igraju :D
Inace, na toj utakmici je Rodzers sjajno odigrao I odmah sam ga zgotivio.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Jomer
Nisam gledao, Johnson bio jedini normalan hvatac u toj ekipi tampe, ja iskreno tada navijao za Raiderse a pre toga za Giants protiv Tampe, onog kvoterbeka nisam gotivio, da se ne naljutis ali mislim da je to najgori kvoterbek koji je uzeo titulu od kad su prenosi kod nas, gotivio sam onog FB Alstota

na primer u onoj prvoj sezoni kod nas navijao sam za Rams ali u finalu za Patriotse, cela ta prica oko Brejdija i 190+ pika koji uzima titulu mi je bila vau, kao sto sam napisao nemam neki klub koji gotivim svi su mi tu ok, imam veliki problem da pamtim igrace izmedju sezona :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Imas veliki problem da pamtis igrace,a ja nemam pojma ove sto si mi rekao,tanak sam i ja sa igracima :D Nisam ja mnogo gledao ali pogledam po neki put,sta sam imao,7-8 godina.
Znaci Brejdi je bio los na draftu a vidi ga danas,jedan od najjbolji QB-a.
Gledao sam na sajtu NFL-a,highlights sa utakmice Dzajantsi- Saintsi. bilo je 49-52,milina za gledanje,steta sto nije bilo na SK-u. Inace,igralo se pre dva kola.
Ne mogu da verujem da su Pakersi doziveli 3 poraza za redom. AKo sam ocekivao poraz,ocekivao sam mozda jedan poraz. ALi mogli su sad do pobede. Na kraju je kiker lose zahvatio loptu i omasio za tri poena,nije je ni lepo digao u oblake :D
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Jedan je Donovan Mekneb :D

PS: I naravno neprevazidjeni AL four touchdowns in a single game Bundy :lol:
Korisnikov avatar
By Jomer
@Bogi to sam sve pogledao, stvarno ona utakmica izmedju Giants-a i Saints-a je ludnica, sto se tice Pekersa nesto tu ne stima u timu, ne znam da li si video one nesuglasice prosle nedelje, bas je lose izgledalo kad se saigraci zakace na utakmici

inace ne znam da li znas ovde imas vecinu utakmicu za skidanje
http://forum.rojadirecta.es/forumdispla ... 0a3b69c129
Korisnikov avatar
By BogdanB
Video sam da su se zakacili, nfl okacio na fejsu.
Mene mrzi da gledam na kompu, ne mogu da buljim u racunar ali hvala u svakon slucaju.

Korisnikov avatar
By BogdanB
Kako je sinoc krenula utakmica Panteri-Vasington, delovalo je da idu preko 100 poena :D
4 TD u prvoj cetvrtini, posle poluvremena Panteri spustili gas I bila dosadna utakmica. Prebacio sam se na Atlantu-Koltse, tu je bilo uzbudljivo do samog kraja.
Posle sam gledao Pakerse-Minesotu do TD-a u zadnjoj cetvrtini, sjajan pas I hvatanje za TD I posle napad za dva poena, majstorski ih izradili.
Bakanersi oduvali Filadelfiju :D

Korisnikov avatar
By Jomer
Filadelfija najvece razocarenje sezone, predvidjali im cak i titulu, Kanzas je u naletu, i ko igra kladzu moze da ih isprati, za Pekerse @Bogi isto smo gledali i ja posle toga otiso u krpe na spavanje :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Bakanersi nisu nesto ali da ih toliku ubiju, nisam ocekivao. U cetvrtak dva meca na SK:
Detroit - Filadelfija 18:30
Panteri-Dalas 22:30

Petak:
02:30 Pakersi - Cikago

Edit:
Sad motao kanale I vidim 3minuta utakmice Panteri-Vasington. Stadion poluprazan, otisli ljudi. Sta li bi bilo da gube kada su pri onakvom rezultatu uspeli da isprazne stadion.

Korisnikov avatar
By BogdanB
Detroit I Panteri lagano ali vidim ja da Pakersi nece da doguraju do PO.

• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 54
Takmicenja mladjih kategorija

Pretpostavljam da je Bjelic stamparska greska za B[…]