Stare teme
Korisnikov avatar
By micky
Zex88 napisao:Stoji i dalje da nemamo skok i da je obruč nezaštićen..Pa Savan nam pokupio brdo lopti.. A Štime se borio..:-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Ovo je bilo napisano u negativnom smislu bill,moras da se izvinis drugu Stimetu [WINKING FACE].
Poslednja izmena od micky u Čet Nov 12, 2015 11:22 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Po svim portalima ishvalise Jovica. Svaka mu cast za 19 asistencija, mada je vecina njih sigurno preko deset bilo za zicere Cirbesa i Stimca. Meni je Jovic ulivao dozu nesigurnosti, pogotovu kad krene na prodor ili uzme da on resava napad. Sva sreca na kraju nije silio vec asistirao pa smo pobedili. Kad se vrati Vilijams nadam se da ce i on smanjiti srljanje na minimum i pogoditi koji otvoren sut, uz koju asistenciju dosta od njega.
Vilijams, Rebic
Lazic, Jovic, Dangubic kao defanzivci
Simonovic, Guduric kao napadaci
Miler, Tejic, kasnije Mitrovic
Cirbes, Stimac, Nastic ( Simanic )

Mozda nam novi bek i ne treba. A mozda nije lose dovesti ga, ali onda ide Simonovic.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
The Answer napisao:Dobro, dosta smo se ložili, pobeda u Fra je moranje, i ova večeras je bila jer su oni već dobili Himki. Hladne glave dalje, korak po korak, prvi sledeći je jedan od dva najbitnija ove jeseni.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Ne mraci vise covece. Nije da me nerviras, ali ne moram da citam sve negativno. Svi znamo da moramo dobiti Francuze, ali sada je red da slavimo.
Korisnikov avatar
By Zex88
micky napisao:
Zex88 napisao:Stoji i dalje da nemamo skok i da je obruč nezaštićen..Pa Savan nam pokupio brdo lopti.. A Štime se borio..:-)

Ovo je bilo napisano u negativnom smislu bill,moras da se izvinis drugu Stimetu [WINKING FACE].
Izvinjavam se večeras svima..:-)

Korisnikov avatar
By The Answer
Aj otkači se pošto očigledno ono što je realno i neophodno ti nekako u svojoj glavi kapiraš kao mračenje.

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
The Answer napisao:Aj otkači se pošto očigledno ono što je realno i neophodno ti nekako u svojoj glavi kapiraš kao mračenje.

Realno si pogodio da Simonovic nista ne zna. :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Realno i Bajern je krs od tima, sve undersize igraci, centri nizi od nasih, nemaju atletsko krilo, cisto sumnjam da bi Rebic bio tako uspesan da je neko drugi umesto Gavela bio na suprotnoj strani. Sve im se svodi na sut, i veceras su imali 43% za tri, mi smo imali 40% i to je bilo dovoljno za pobjedu, U Beogradu ih dobijamo bez problema.
Takodje cestitke i Radonji na dobro pripremljenoj taktici, mogao je malo bolje reagovati u prvom poluvreemenu sa izmjenama.
Korisnikov avatar
By Poska
Свака част Јовићу. Иако је данас погађао, мени се ни мало не свиђа како Милер игра. Ако га стане шут за 3, то је то. А и није да баш мало шутира. Одбрана онако, дефанзивни скок лош. У нападу 3-4 пута креће на продор и забија се у тројицу, а има повратни пас, и то отворен скроз. Такве играче много не готивим, који неће да избаце повратни пас. Данас га је служио шут, али када стане... Видећемо како ће то изгледати када се уигра још мало. Иначе, оног Гавела не бих имао у екипи да плаћа да игра.
Korisnikov avatar
By Peja
Bajern i mi smo priblizne ekipe

u normalnim okolnostima to je 55 45 za Bajern

Ali oni su previse poleteli posle dobrih partija protiv JAKIH timova pa pomislili lako ce s nama , s druge strane mi smo kao otpisani odigrali iznad mogucnosti i na kraju jos i ubedljivo dobili sto je bitno zbog meca ovde.

Ocekujem svakako pobedu protiv Strazbura i Bajerna ovde, a ako kiksnemo mislim da nije nemoguce dobiti Ruje u Pioniru a ta 2 trijumfa bi sa ovim bila dovoljna za prolaz 4-6

Mozda se cak napravi trougao Bajern mi i Strazbur sa 4-6 ali mi bi tu imali najjaci medjusobni , bar bi tako trebalo
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]

NCAA & High School