Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
skeske napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:Ništa ja ne razumijem, jer se ne treba kritikovati zarad prošle sezone? Niko ne kritikuje poraze u evropi, nego što nema nikakve igre, a evo sredina novembra bezamalo, sve šablonski, nikakvog plana il ni to nije istina?
Kao i obicno moracu se osvrnuti na komsije, Vujosevic se blamirao po Evrokupu, patio se sa amaterima u prvom dijelu sezone, niko mu nikad rijec nije govorio. Izgovori su bili, nije na vrijeme sastavljen tim, povrede igraca, sudije, Vucic, ABA mafija, Covic i sta vec ne.
Kod nas ide ovako. Rasprodamo prvu petorku- Radonjic diletant pojma nema, posrecilo mu se prosle godine. Povrijede nam se 2-3 igraca, Radonjic neznalica, ne zna postaviti igru. Dovedemo rezervne opcije za pojacanja, Radonjic debil, nema pojma kako iskoristiti igrace ili pojacanja uzasna a potrosili smo brdo para itd itd.

Na zalost moram priznati ali Zvezdaski dio populacije je kosarkaski potkovan kao moja baba.
mnogo lose poredjenje mi smo prosle godine do 3 oktobra imali zabranu dovodjenja igraca
http://kkpartizan.rs/sr/vest/1324/parti ... at-blokade
sa druge strane vi imate EL, pozitivnu energiju sa kraja sampionata, novac da se dovode igraci u Avgustu na pocetku pripreprema
tako da ne vidim neke dodirne tacke izmedju ova dva slucaja

mozes da uporedjujes sa onom sezonom posle F4 EL, kad je VJ bio trener i kad su dolazili Gist,Lafajet...

da ne ostane u ovom tonu i ja ocekujem veceras dobru partiju od Gudurica
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Veceras se mora kreirati neka pozicija za sut za tri poena Lazica iz coska, Milera iz sredine i Simonovica sa pozicija 2 i 4. Moramo da odigramo dobar mec u odbrani. Nadam se da ce Lazic i Jovic kao odbrambeni majstori pokazati klasu, a ne da oni igraju, a mi primimo 80+ poena. Moramo igrati agresivno i kontrolisati skok ako hocemo do pobede. Od odbrambene sve polazi i moramo da spustimo Bajern na ispod 70 poena. Presing na pleja i cuvati Riversa i Djedovica. Brajantu ne dozvoliti da se otvara iz pika, a cuvati i Savanovica jer Srbi najvise vole da igraju protiv nasih klubova.
Korisnikov avatar
By skeske
Jomer napisao:
skeske napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:Ništa ja ne razumijem, jer se ne treba kritikovati zarad prošle sezone? Niko ne kritikuje poraze u evropi, nego što nema nikakve igre, a evo sredina novembra bezamalo, sve šablonski, nikakvog plana il ni to nije istina?
Kao i obicno moracu se osvrnuti na komsije, Vujosevic se blamirao po Evrokupu, patio se sa amaterima u prvom dijelu sezone, niko mu nikad rijec nije govorio. Izgovori su bili, nije na vrijeme sastavljen tim, povrede igraca, sudije, Vucic, ABA mafija, Covic i sta vec ne.
Kod nas ide ovako. Rasprodamo prvu petorku- Radonjic diletant pojma nema, posrecilo mu se prosle godine. Povrijede nam se 2-3 igraca, Radonjic neznalica, ne zna postaviti igru. Dovedemo rezervne opcije za pojacanja, Radonjic debil, nema pojma kako iskoristiti igrace ili pojacanja uzasna a potrosili smo brdo para itd itd.

Na zalost moram priznati ali Zvezdaski dio populacije je kosarkaski potkovan kao moja baba.
mnogo lose poredjenje mi smo prosle godine do 3 oktobra imali zabranu dovodjenja igraca
http://kkpartizan.rs/sr/vest/1324/parti ... at-blokade
sa druge strane vi imate EL, pozitivnu energiju sa kraja sampionata, novac da se dovode igraci u Avgustu na pocetku pripreprema
tako da ne vidim neke dodirne tacke izmedju ova dva slucaja

mozes da uporedjujes sa onom sezonom posle F4 EL, kad je VJ bio trener i kad su dolazili Gist,Lafajet...

da ne ostane u ovom tonu i ja ocekujem veceras dobru partiju od Gudurica
Zavisi kako se gleda. Da smo pljunuli koliko je trebalo za Prajsa, da smo se otvorili za nekog Tajusa i da smo umjesto Thompsona doveli skupog crnca na poziciju sutera ova tvoja teorija bi bila ispravna i istinita. Ovako, moras priznati da se cjepidlacilo, cijedilo, cjenkalo i na kraju dovedes zamjene za ono sto si htio.
Inace povukao sam analogiju u glavnom zbog ovih povreda koje je i Partizan imao, a i zbog situacije da je Partizan skoro pa tradicionalno igrao lose na pocetku sezone.

I ja se nadam Guduricevoj eksploziji kad veceras dobije sansu da kreira.
Korisnikov avatar
By MileBL
Savan je nasa najveca sansa :)
Njih opasno ide sut u EL, ako slucajno zakaze imamo neke sanse, u suprotnom cemo imati velikih problema posebno ako budemo morali usko igrati zbog odbrane pika.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Opet ne razmuijem, čemu pominjanje Partizana, to što je Dule pričao, radio to je sve stvar Partizana, još perfekt. A i nema neke analogije sa Zvezdom. Radonjić ako nije sam sklapao tim po volji, nego je transparentni legenda dovodio igrače po svom košarkaškom intelektu, onda je Radonjić ako se već ne slaže mogao sazvati konferenciju, objasniti navijačima da mu se uprava mješa u posao, ponuditi ostavkui otići gospodski. Cijenim da bi vodio neki klub u endesi, vtb, turskoj.
Ovako imao je cijelo ljeto pred sobom, sem Mekela sve igrače na raspologanju. Dobro nije ni Simonović bio tu, ali on poznaje sistem, njega nije teško uklopiti. Od samog starta nema igre, aba liga je odron, pa se može sa ovakvom igrom prolaziti, najbolja utakmica je bila protiv Strazbura, a i to što su oni indijanisali za sve pare, ali to je njihov problem. Povrede jesu nasjekle, ali to nije neko opravdanje za lošu igru (konstantno bezmalo), ako već ne može napadački da se igra tucite bar ko ljudi, pa kad se gine nek se ljudski izgine, a ne gubiti stoka razlikom bez ispaljenog metka i još doći i to opravdavati po forumima, kao eto Radonjić nje birao igrače, promašilo se s pojačanjima, sve je to njegova odgovornost, ako već legenda nije mješao prste.
Korisnikov avatar
By skeske
Slazem se da se moralo potrgati u odbrani, ako nista bar da protivnik izvede 70 slobodnih bacanja pa nek tako pobijedi ako se ne mogu cuvati.
Korisnikov avatar
By Karaburac
I kako jbt nismo napadali Vujosevica za losu igru? Pa ja drzao potpis godinu ipo dana ''Dule odlazi'', Kure drzao sliku sa precrtanim Duletom... Nije bas da smo ga pravdali na svakom koraku kako ti predstavi.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Guduricu izgubi 15 lopti ako budes mogao. Posle time outa gubi loptu. Isto je uradio i protiv Himkija kada smo vodili pa su nam ovi napravili seriju i razbili nas.
Korisnikov avatar
By MileBL
Sta ceka Radonja sa Milerom na klupi, Tejica je trebao iskoristiti da napravi jedan grub faul i to je to.

Prelako primamo poene, razocaran sam igrom u odbrani i reakcijom Radonje sa izmjenama.

Nadam se da je sve u redu sa Lazicem.
Poslednja izmena od MileBL u Čet Nov 12, 2015 9:34 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]

NCAA & High School