Stare teme
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Nisam htio da trčim pred rudu, ali Mekel mi se sve manje dopada (čitaj Zex mode). Strašno je šta sve on NE vidi.
Miler će nam donijeti poene, ali da bi bio produktivan i protiv ekipa kao što je Fener moraće da mu se izdefiniše pozicija. Nit je 3, niti 4.
Mislim da Tompson malo trpi i zbog neuigranosti cijele ekipe. Što neko reče, nema tu puno akcija striktno za njega. On bi mogao da profitira od dolaska Markusa.
Ova ideja s klincima i Nastićem u ovakvoj grupi bi vjerovatno donijela još gore rezultate, a nisam siguran ni da bi se takav tim mogao do kraja izboriti u ABA ligi. To jednostavno nije realno na ovom nivou. Mislim da je za naše prilike i ovo vanserijska šansa za 4 sjajna mlada igrača. Ne vidim mnogo ekipa na EL nivou gdje toliko mladih učestvuje u igri (mislim prvenstveno na Gudurića i Tejića, pa i Mitrovića) tako da sa te strane možemo biti zadovoljni.
Na kraju, moram da kažem da ni prošlogodišnja, daleko bolja, ekipa ne bi možda imala bolji skor posle 4 kola. Što ne opravdava do kraja loš start ovogodišnje, ali ova grupa je paklena!

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By rudonja
leemoon napisao:
7. Potpuno mi je nejasno koju poziciju Miler treba da pokrije na parketu.

EDIT: Bogdan Bogdanovic veoma los.

Ovo sam primetio i protiv Partizana. Malo se pogubi tu negde na 4-5 metara. A Bogdan jbga, ako nije pri sutu, ne postoji.

Tuzno je sto Zvezda ne moze napuniti halu protiv Fenerbahcea.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Miler je cista trojka malo bolja verzija Majkla Skota. Ne moze u reketu protiv jacih igraca, a sinoc nije mogao ni da cuva Antica dok mu je ovaj sipao trojke.
Korisnikov avatar
By Lepus
Crni Obilicu, njemu je Antic sipao trojke ne zato sto ga ovaj ne moze cuvati 1 vs 1, pogotovo vani, nego zato sto je previse pomagao sa strane pomoci. Da Cirbes, a pogotovo Stimac, iole mogu braniti pik, ne bi ni ostali toliko ispastali i kasnili u rotaciji.
Korisnikov avatar
By MileBL
https://twitter.com/fersudeniz/status/663367468996513793 Iako mi se od pocetka ne svidja Mekel mislim da bi bolje resenje za nas bilo da on ostane pre Tompsona.
Tompson nema igre sa loptom u rukama, to je najveca nasa boljka ove sezone, Tompsonovu ulogu bukvalno mogu odigrati Lazic Guduric i Dangubic. Kod nas najvise skripi u organizaciji napada, sa promenom Mekel - Vilijams se necemo usreciti, opet cemo imati problema kao i sada sa presingom pri izvodjenju lopte, nece imati ko preuzeti organizaciju napada kad je Vilijams pod jakim pritiskom. Najgore u svemu tome sto su nasa dva centra bez igre na niskom postu, oni su tipicni pick & roll igraci, oni ne mogu igrati bez bekova, to se sa Vilijamsom i Mekelom moze nekako progurati, ali sa Tompsonom nikako.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Je l' realno ovo? :shock:
Slika

Slika
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 329