Stare teme
Korisnikov avatar
By Mikoni
Ono sto su odigrali Bajern i Real juce, Zvezda ne bi mogla za dve utakmice. Ja imam utisak da BAjern mozemo dobiti samo ako im bude los dan. A i Himki mi je delovao bas mocno.

Opet, verujem da imamo neke sanse protiv Fenera. Znaju oni da kiksnu.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Večeras bez solidnog šuta za 3 poena ne može se ništa.
Tomson ide na 15+, ako hoće neko može i u opkladu stupiti. E jedino se ograđijem, ako ga radonja prikuje za klupu.
Korisnikov avatar
By Peja
jel puna arena?
I naravno ako neko ima link za SK nek stavi, ja cu svakako naci link sa stranim komentatorom

Bice dobar duel Guduric Bogdan
Korisnikov avatar
By Lepus
MILOS OBILIC napisao:Hocu Simonovica u startnoj postavi, a ne da ga uvodi polovinom druge cetvrine na -20.
Da je srece pa da ga ne gledamo uopste.
Korisnikov avatar
By Lepus
Odbrana katastrofa. Igraci nam se sudaraju u rotaciji. Brat Stimac je odbrambena rupetina.

U napadu Mekel "briljira". Jbt, covjek ima -18 +/- statistiku.
Korisnikov avatar
By Peja
dizem ruke od ove sezone..

vrhunac ce biti ako kroz ovu regularnu fazu uspemo da spremimo gudurica tejica simanica da dogodine uz Luku i dangubica budu NOSIOCI tima..dosta vise sa strancima i bacanjem para

Od svih amera koje su angazovali EL timovi bas nama je zapao onaj kome su kosarkaski bogovi uzeli 'talenat' kako je izjavio..
takodje mislim da imamo najgoreg pleja u EL

Igraci dolaze ko na traci, vise ni oni sami ne znaju ko igra i koje akcije, takodje do koji dan pre meca ne znaju ni u kojoj hali igraju..sve u klubu je traljavo
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]

NCAA & High School